counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φακός την Νίνα Λοτσάρη που με άψογο στυλ και χωρίς παρέα έκανε βόλτα, ενώ αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη των φωτογράφων που καραδοκούσαν απηύθυνε χαιρετισμό!

Στην ίδια περιοχή, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό, Μichel Gonzalez με την σύζυγό του Μercedes. Το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνώντας χαλαρές στιγμές κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Από την Γλυφάδα στην Κηφισιά. Εκεί, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους, την 2,5 ετών Μαρία Ροζάρια πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σε βόλτα τους στην Ερμού εντόπισε ο φακός των paparazzi τον Κώστα Βαξεβάνη και την Δωροθέα Μερκούρη. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και με casual look και χαλαρή διάθεση έκανε την βόλτα του στον εμπορικό δρόμο.

Στα ΚΑΠΑ studios απαθανατίστηκε η Σάσα Σταμάτη με ανοιξιάτικο look. Η Σάσα Σταμάτη αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη του φωτογραφικού φακού χάρισε χαμόγελα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR