counter

Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη: "Όταν βγήκα και είπα για την υγεία μου έλεγαν στον αδερφό μου ότι είμαι τρελή"

Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη: "Όταν βγήκα και είπα για την υγεία μου έλεγαν στον αδερφό μου ότι είμαι τρελή"
Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη: "Όταν βγήκα και είπα για την υγεία μου έλεγαν στον αδερφό μου ότι είμαι τρελή"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος  αναφέρθηκε στην τηλεόραση, το political correct, το body shaming αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την ψυχική της υγεία.

Όσα είπε η Σάσα Σταμάτη

«Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ, επίσης δεν έχει ακουστεί ποτέ κάποια επίσημη σχέση για μένα. Για τη γυναίκα, η απόρριψη είναι γροθιά στο στομάχι κι επειδή έχω φάει πολλές απορρίψεις, κάποια στιγμή ξενερώνεις και λες δεν με νοιάζει. Όταν θα δουν τη μάνα μου, θα της πουν “η Σάσα δεν παντρεύτηκε ακόμα; Δεν έκανε ακόμα παιδί;”, σαν να είμαι τελειωμένη. Ακόμα και στην τηλεόραση μού έχει πει διευθυντής προγράμματος ότι πρέπει να κάνω οικογένεια και παιδί. Θα κάνω εγώ οικογένεια και παιδί για να πάρω εκπομπή;», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε επίσης - Σάσα Σταμάτη: Η ανάρτηση για τα κιλά της! "Με έχουν ρωτήσει αν πάσχω από νευρική ανορεξία"

 «Δεν έχω καμία πρόταση για τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου. Ότι έχω κάνει, το έχω πληρώσει. Αυτόφωρο έχω πάει, αγωγή και μήνυση έχω φάει, έχει κοπεί εκπομπή μου. Έχω κάνει λάθη και θα ξανακάνω λάθη. Ένας λόγος που δεν θέλω να κάνω τηλεόραση και ίσως και να μη θέλουν είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Δεν μπορώ το political correct. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι, δεν μπορώ να μου κουνάνε το δάχτυλο» πρόσθεσε.

 «Η λέξη body shaming δεν μου αρέσει καθόλου. Βγαίνουν γυναίκες της showbiz και λένε ότι αγαπάμε τα κιλά μας και την ίδια στιγμή βαράνε ενέσεις ινσουλίνης για να αδυνατίσουν. Και γνωρίζω και ονόματα! Και γυναίκες εντυπωσιακές και αδύνατες που λένε ότι αγαπάνε τις πιο ζουμερές, κάνουν δίαιτες μέχρι τελικής πτώσης. Γιατί βγαίνεις μια άλλη στο Instagram; Γιατί στην τηλεόραση βάζεις 100 φίλτρα; Για ποιο body shaming μιλάμε;» ανέφερε σε άλλο σημείο η Σάσα Σταμάτη.

Τέλος, η Σάσα Σταμάτη τόνισε: «Όταν έχεις πιάσει πάτο, λες ότι τώρα τελείωσαν όλα και δεν υπάρχει ελπίδα, αλλά μετά σηκώνεσαι, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Όταν βγήκα εγώ και είπα κάτι για την υγεία μου, έλεγαν στον αδερφό μου ότι “η αδερφή σου είναι τρελή”. Όποιος θέλει να πει κάτι, να το πει σε εμένα. Ούτε στη μητέρα μου, ούτε στον αδελφό μου».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR