counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και το FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Τα φλας του FTHIS.GR απαθάνατισαν πολλούς από τους διαγωνιζόμενους του Dancing with the Stars, έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ, λίγο πριν μπουν στο πλατό για να ξεκινήσουν τις πρόβες τους.

Ο φακός συνέλαβε αγκαλιασμένες, ευδιάθετες και casual ντυμένες την Ντορέτα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη. Η "αρχηγός" του green room του Dancing with the Stars, Nτορέτα Παπαδημητρίου φορώντας καρό country στυλ πουκάμισο και στενό παντελόνι και η διαγωνιζόμενη Μαίρη Συνατσάκη φόρμα και ροζ T-Shirt λίγο πριν μπουν στο στούντιο πόζαραν στο φακό με το πιο πλατύ τους χαμόγελο.

Έξω από τα πλατό του Dancing with the Stars απαθανατίστηκαν και ο Άλεξ Κάβδας με την χορευτική παρτενέρ του Κλώντια Άννα Στόγια σε φόρμα, χαμογελαστούς και γεμάτους θετική ενέργεια λίγο πριν ξεκινήσουν την πρόβα τους για το απαιτητικό live!

Το FTHIS.GR απαθανάτισε και την Σάσα Σταμάτη έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ κρατώντας σακούλες με ψώνια και με ένα άκρως θηλυκό με ροκ πινελιές στυλ:  κοντό φόρεμα, κολάν και μαύρο δερμάτινο jacket! Η Σάσα δεν φωτογραφήθηκε και με τον διαγωνιζόμενο Άλεξ Κάβδα!

Τα φλας άστραψαν και για την Κατερίνα Στικούδη που επίσης βρέθηκε στα στούντιο για την πρόβα της με τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση! Το στυλ της Κατερίνας σε hip hop ύφος, έδειξε ότι το μοντέλο και τραγουδίστρια μπορεί να υποστηρίξει με άνεση ό,τι την κάνει να νιώθει άνετα!

Στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φακός την Ζέτα Δούκα σε βόλτα της για ψώνια στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Η Ζέτα total chic ντυμένη έκανε window shopping, χαμογελαστή όπως πάντα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR