counter

Οδυσσέας Σταμούλης: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Οδυσσέας Σταμούλης: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 11χρονου γιου του
Οδυσσέας Σταμούλης: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία των Φούρνων Κορσεών, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, από τον πνιγμό του 11χρονου Χρήστου, γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, σε παραλία του νησιού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα, ενημερώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον πνιγμό του 11χρονου

«Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φούρνων από τη μητέρα 11χρονου ημεδαπού αγοριού ότι ο ανήλικος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για μπάνιο στην παραλία “Πλάκα” και έκτοτε αγνοούνταν.

Διαβάστε επίσης: Oδυσσέας Σταμoύλης: Η σχέση λατρείας που είχε με τον γιo του - "Μπροστά στο παιδί μου όλα τ’ άλλα μικραίνουν"

Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο (02) Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία “Πλάκα”.

Ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Λιμενικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν την Πέμπτη (10/08) στους Φούρνους Κορσεών. Ο 11χρονος φόρεσε το μεσημέρι το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για μπάνιο σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό. Τελικά ο 11χρονος εντοπίστηκε στις 20.30. Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή στον ανήλικο, η οποία ωστόσο δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR