counter

Οδυσσέας Σταμούλης: Η σχέση λατρείας που είχε με τον γιο του - "Μπροστά στο παιδί μου όλα τ’ άλλα μικραίνουν"

Οδυσσέας Σταμούλης: Η σχέση λατρείας που είχε με τον γιο του - "Μπροστά στο παιδί μου όλα τ’ άλλα μικραίνουν"
Οδυσσέας Σταμούλης: Η σχέση λατρείας που είχε με τον γιο του - "Μπροστά στο παιδί μου όλα τ’ άλλα μικραίνουν"

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση πως πνίγηκε ο 11χρονος γιος του γνωστού ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη.

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη (10/08) στους Φούρνους Ικαρίας. Ο 11χρονος φόρεσε το μεσημέρι το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για μπάνιο σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό. Τελικά ο 11χρονος εντοπίστηκε στις 20.30, όταν δύτες τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή στον ανήλικο, η οποία ωστόσο δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης: Oδυσσέας Σταμoύλης: Xώρισε μετά από 13 χρόνια!

Η σχέση του Οδυσσέα Σταμούλη με τον γιο του

Συντετριμμένος ειναι φυσικά ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος είχε ξεχωριστή σχέση με τον γιο του.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα» είχε δηλώσει δυο περίπου χρόνια πριν ο Οδυσσέας Σταμούλης στο περιοδικό Λοιπόν, σχετικά με τη σχέση του με τον γιο του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, που έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια με τη μητέρα του γιου του, σε άλλη του συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό τρία χρόνια πριν είχε αναφέρει: «Δεν κάθομαι ολομόναχος στη ζωή... Αλλιώς θα ήταν θεός ή θηρίο... Λένε... Να έχεις κάποιον δίπλα σου που να μοιράζεσαι όνειρα κι αγάπη. Εγώ έχω το παιδί μου, που είναι μικρό και μοιράζομαι πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα μαζί, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου τώρα είναι 8 ετών κι εγώ αισθάνομαι μαζί του γύρω στα 25 με 30 χρονών, με ανανεώνει. Έκανα κάτι αργά, αλλά από την άλλη μεριά, είναι σαν να παίρνω τη ζωή από την αρχή.

Πώς είναι η σχέση πατέρα-γιου;

Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε φορά. Τον έχω πάρα πολύ συχνά, κι είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, αυτή είναι η σχέση μας. Πηγαίνει στο σχολείο, τον παίρνω τρείς ημέρες την εβδομάδα, κι είναι όλα ωραία και ισορροπημένα.

Σκέφτεσαι άλλο γάμο ή ακόμα ένα παιδί;

Όχι εντάξει, περνάνε και τα χρόνια, δεν τα σκέφτομαι, δεν γίνεται...

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR