counter

"Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Έφαγε τα λεφτά και το κότερο της Καρέζη. Είναι αντιπαθέστατος"

"Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Έφαγε τα λεφτά και το κότερο της Καρέζη. Είναι αντιπαθέστατος"
"Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Έφαγε τα λεφτά και το κότερο της Καρέζη. Είναι αντιπαθέστατος"

Ζάχος Χατζηφωτίου

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε συνέντευξη ο σχεδιαστής μόδας Ντίμης Κρίτσας μιλώντας για την ζωή του αλλά και για την γνωριμία του με την Μελίνα Μερκούρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι όχι μόνο!

Ζάχος Χατζηφωτίου μας είπε ότι είχε κι εκείνος πισίνα… Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε μια γούρνα.Ο Ζάχος είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Προχθές παρουσίαζε ένα βιβλίο και άρχισε να λέει ότι πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν. Ποιο Ελ Αλαμέιν; Στην Αίγυπτο πήγε και έκανε κοσμική ζωή. Αυτά τα ξέρουμε εμείς που έχουμε την ίδια ηλικία.

-Δεν είχε τρία σπίτια στην Μύκονο; Μήπως είχε και δεκατρία και δεν το ξέρουμε; Ο Ζάχος έλεγε ότι ήταν στην «Αθηναία» και γνώρισε μια γυναίκα με στολή Ντόμινο και, όταν πήγαν σπίτι μαζί, διαπίστωσε πως κάτω από το Ντόμινο ήταν η Τζένη Καρέζη. Όταν το άκουσα, μόνο που δεν σηκώθηκα να του πω «Βρε ανόητε, εγώ σου γνώρισα την Καρέζη. Ποιο Ντόμινο και ποια «Αθηναία»;

-Ισχύει ότι η Τζένη Καρέζη τον ερωτεύτηκε τρελά, ενώ εκείνος την φιλούσε με τα μάτια ανοιχτά; Γι’ αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι’ αυτό της έφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη – Μαίρη»; Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο.

-Θέλει να είναι αρεστός; Είναι αντιπαθέστατος σε όλους. Ήρθε δύο φορές να μείνει στο σπίτι μου στην Νέα Υόρκη και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο μου, ότι πρόκειται και καλά να με επισκεφτεί, ώστε να τον διώξω. Δεν ξεκόλλαγε. Ο Ζάχος κάνει πράξη την εικόνα που θα ήθελε να είναι. Δεν είχε ποτέ χρήματα. Ένα σπίτι έχει στο Φάληρο και ένα αυτοκίνητο. Ώρες - ώρες μου έρχεται να τηλεφωνήσω στην Τροχαία και να κάνω ολόκληρη ιστορία για να σταματήσει να οδηγεί. Είναι δυνατόν στα 90 του να οδηγεί;

ΠΗΓΗ: Εγώ WEEKLY!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR