counter

O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τον χωρισμό του: "Έφυγα με το κεφάλι ψηλά και την συνείδησή μου καθαρή"

O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τον χωρισμό του: "Έφυγα με το κεφάλι ψηλά και την συνείδησή μου καθαρή"
O Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τον χωρισμό του: "Έφυγα με το κεφάλι ψηλά και την συνείδησή μου καθαρή"

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την ζωή του μετά τον χωρισμό από την σύντροφό του, Σάρα Κόνορ με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τον 4χρονο Απόλλωνα.

«Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Ασφαλώς σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε οτιδήποτε έχω κάνει λάθος. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα να κάνω από τη δική μου πλευρά το έκανα. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Την παλεύω όσο μπορώ» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του.

Με την Σάρα είχατε γνωριστεί μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Άρχισες να τις χρησιμοποιείς πάλι;

Όχι. Γενικά δεν μπαίνω σε εφαρμογή γνωριμιών. Βέβαια έχω κρατήσει τον λογαριασμό μου. Τώρα που το λες μπορεί να τον ενεργοποιήσω και πάλι.

Είσαι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου;

Όχι, γιατί δεν έχω χρόνο. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω, είναι αφιερωμένος στο παιδί. Με ενδιαφέρει βέβαια η συντροφικότητα, δεν θέλω να πορευτώ ούτε να πεθάνω μόνος. Ωστόσο, δεν αναζητώ κάτι εφήμερο, δεν έχω χρό- νο να σπαταλήσω για κάτι που δεν με γεμίζει.

Χρήστο, τι αξίες θέλεις να δώσεις; Χρήστος στον γιο σου;

Οτιδήποτε θελήσει να κάνει στη ζωή του, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του να τον υποστηρίζω. Θέλω να πάρει την επιμονή και την υπομονή μου, την πυγμή που έχω σε πολλά θέματα, να είναι ονειροπόλος και ελεύθερος, όπως εγώ. Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να μεγαλώσει με το σκεπτικό να είναι χρήσιμος για τους συνανθρώπους του. Αν θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα ή να ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, αν γίνει gay ή οτιδήποτε αποφασίσει για τη σεξουαλικότητά του, εγώ θα είμαι δίπλα του.

Δείτε επίσης - Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο 3χρονος γιος του ξεκίνησε το σχολείο! Η ανάρτηση του ηθοποιού

Γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;

Το όνειρο της Αμερικής δεν περνάει ποτέ. Γύρισα γιατί δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του σκηνοθέτη Θανάση Σαράντου να παίξω σε ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο, το Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ. Η παράσταση ανεβαίνει στις 23 Μαρτίου στο Από Μηχανής Θέατρο και μετά θα πάμε με την Κερασία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έργο-σταθμό στο θεατρικό ρεπερτόριο, από τον δεύτερο πιο σημαντικό Γερμανό συγγραφέα μετά τον Μπρεχτ. Είχα δεκαπέντε χρόνια να παίξω στο θέατρο στην Ελλάδα, σχεδόν από τότε που έφυγα για την Αμερική. Επί- σης, κάνω και μια ξένη σειρά 6 επεισοδίων, γαλλικής παραγωγής, γυρισμένη στα αγγλικά, για ένα κανάλι στο εξωτερικό. Θα τελειώσω με το θέατρο και θα επιστρέψω στην Αμερική, στο παιδί μου.

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR