counter

Ο Τσουρός για το ξέσπασμα Στάνκογλου: "Δεν μπορώ την καραμέλα ότι κάποιος έχει παιδιά, αυτό αφορά τους ίδιους"

Ο Τσουρός για το ξέσπασμα Στάνκογλου: "Δεν μπορώ την καραμέλα ότι κάποιος έχει παιδιά, αυτό αφορά τους ίδιους"
Ο Τσουρός για το ξέσπασμα Στάνκογλου: "Δεν μπορώ την καραμέλα ότι κάποιος έχει παιδιά, αυτό αφορά τους ίδιους"

Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του στο Mega, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/12, αναφέρθηκε στο θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με την Σίσσυς Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε το ξέσπασμα του ηθοποιού που είπε πως «όσα λέγονται δεν είναι αληθή, ζητήστε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου».

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τον Γιάννη Στάνκογλου

«Δεν μπορώ αυτή την καραμέλα του ότι κάποιος έχει παιδιά και ότι αν δεν έχεις παιδιά έχουν το δικαίωμα ας πούμε να πούμε ό,τι θέλουνε. Κι επειδή έχεις το δικαίωμα και κριτική είναι διαφορετική, θέλω να τελειώνω με αυτό. Δηλαδή οι δυο τους βρέθηκαν στη θέση αυτή να προσπαθήσουν να πουν στα παιδιά τους ότι δεν ισχύει. Αυτό αφορά τους ίδιους, οι υπόλοιποι όλοι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική να βγάζουμε στην ουσία τα πράγματα στη φόρα γενικότερα στα μανταλάκια ή οπουδήποτε με το αν έχει παιδιά ο άλλος ή όχι.

Δείτε επίσης - Γιάννης Στάνκογλου: Θα κινηθεί νομικά μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Δηλαδή η προσωπική ζωή του καθενός έχει την υπόσταση που της αξίζει και για μένα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στην προσωπική ζωή κανενός, εάν ο ίδιος δεν συμμετέχει σε αυτό. Δηλαδή εγώ δεν διαφωνώ η πληροφορία αυτή όντως υπήρχε αλλά αν κάποιος συνάδερφος ρωτούσε τον για το Γιάννη Στάνκογλου σε συνέντευξη ή την Σίσσυ Χρηστίδου σε μια άλλη συζήτηση σε μια συνέντευξη και ρωτούσαν εκεί, θα το δικαιολογούσα.

Το να βγεις από μόνος σου να πεις χωρίς να εμπλοκή των δύο ενδιαφερόμενων το ότι έχουν σχέση οι άνθρωποι είναι μόνο κουτσομπολιό τίποτα άλλο. Οι δημοσιογράφοι πολλές πως πάει περίπατο το θέμα είναι τι εξυπηρετεί αυτό…Είναι δική μου επιλογή αν δεν έχω παιδιά και αυτός που δεν έχει παιδιά έχει γονείς και αδέρφια», ήταν όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR