counter

O τραπεζίτης του Deal αποκαλύπτεται για πρώτη φορά!

O τραπεζίτης του Deal αποκαλύπτεται για πρώτη φορά!
O τραπεζίτης του Deal αποκαλύπτεται για πρώτη φορά!

Το πρόσωπο που βάζει διλήμματα στους παίκτες του τηλεπαιχνιδιού του Alpha, ο γνωστός-άγνωστος τραπεζίτης μίλησε για πρώτη φορά στο «TV Εθνος», και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κάνει τους υπολογισμούς του και δηλώνει ότι ίσως τον έχουμε δει κάποιες φορές μπροστά από τις κάμερες στο «Deal».

Θα θέλαμε να μας συστηθείτε…

Το ονοματεπώνυμό μου δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που πρέπει και μπορείτε να γνωρίζετε είναι ότι είμαι άνδρας και τραπεζίτης του «Deal». Εχω επίσης ωραία φωνή, καλή σχέση με τους αριθμούς και σελίδα στο Facebook! Βρείτε με στο @deal.trapezitis.

Γιατί δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας;

Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Εκτός όμως από το format του παιχνιδιού, νιώθω πια πως αυτή η απόκρυψη της αληθινής μου ταυτότητας προσδίδει ένα κάποιο μυστήριο και μια γοητεία στον ρόλο μου ως τραπεζίτη του «Deal».

Δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας επειδή είστε κάποιο γνωστό πρόσωπο στο ευρύ κοινό;

Αν εννοείται αν είμαι κάποιος διάσημος, τότε όχι. Αυτή μου η συνέντευξη σε εσάς είναι το ψηλότερο σκαλί που έχω ανέβει στο hall of fame.

Είστε ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής του «Deal»;

Εκτιμώ τη διάθεσή σας να μαντέψετε την ταυτότητά μου, αλλά οι πιθανότητες να με βρείτε είναι πραγματικά ελάχιστες. Με την ευρύτερη έννοια, λοιπόν, ναι, ανήκω στην παραγωγή του «Deal», καθώς εργάζομαι εκεί.

Ετυχε ποτέ μέχρι σήμερα να σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη χωρίς να γνωρίζουμε ότι είστε εσείς ο τραπεζίτης;

Εν γνώσει μου δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην κάμερα. Αν έχω φανεί σε κάποιο πλάνο, τότε έγινε κατά τύχη. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά γενικά είμαι παντού. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να με έχετε δει.

Είστε πάντα ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι ή εναλλάσσεστε με κάποιο άλλο πρόσωπο;

Είμαι πάντα ο ίδιος.

Τι σπουδές έχετε κάνει;

Εχω τελειώσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Στη συνέχεια πήγα στην Αμερική, όπου και ολοκλήρωσα επιτυχώς το Master of Arts in Economics στο Πανεπιστήμιο Columbia.

Εχετε δουλέψει ποτέ σε τράπεζα;

Εννοείται. Εχω δουλέψει σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δεν θα μου έδιναν έτσι απλά τη θέση του τραπεζίτη του «Deal».

Εκτός από τραπεζίτης στο «Deal», εργάζεστε και κάπου αλλού αυτή την περίοδο;

Παράλληλα εργάζομαι και σε τράπεζα, αλλά μου είχε λείψει η τηλεοπτική πραγματικότητα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο πλατό του «Deal» και ξαναείδα τον Χρήστο και όλους τους ανθρώπους που συντελούν στο να βλέπετε εσείς αυτό το αποτέλεσμα τα απογεύματα στην τηλεόραση του Alpha.

Στους φίλους ή σε όσους συστήνεστε λέτε ότι είστε τραπεζίτης στο «Deal»;

Οχι φυσικά. Εντάξει, οι πολύ δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά είναι, όπως σας είπα, όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Οπότε λέω απλώς ότι είμαι τραπεζίτης, χωρίς να προσδιορίζω αυτή την «κρυφή» μου ιδιότητα.

Πόσα χρόνια έχετε αυτή την ιδιότητα του τραπεζίτη στο «Deal»;

Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μπήκαμε αισίως στην 4η σεζόν που είμαι τραπεζίτης στο «Deal».

Βρίσκεστε στο πλατό την ώρα του παιχνιδιού;

Συνήθως βρίσκομαι στο control, για να μπορώ να ακούω, να παρακολουθώ και να υπολογίζω τα πάντα.

Αν παίζατε εσείς και βρισκόσασταν στο δίλημμα με το ανώτερο και το κατώτερο ποσό, θα επιλέγατε την προσφορά;

Εγώ ως άνθρωπος δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στο ρίσκο, γι’ αυτό και θα διάλεγα την προσφορά. Πάντα θα διαλέγω την προσφορά.

Με τον Χρήστο Φερεντίνο γνωρίζεστε; Κάνετε παρέα εκτός δουλειάς;

Εχουμε βγει αρκετές φορές για ποτό μετά τα γυρίσματα. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά ναι, κάνουμε παρέα.

Αν για κάποιον λόγο ένα επεισόδιο δεν προβληθεί, τα χρήματα που έχει κερδίσει κάποιος παίκτης τού δίνονται;

Δεν έχει συμβεί ως τώρα κάτι τέτοιο, απ’ όσο γνωρίζω.

Το ποσό που δίνεται στον νικητή φορολογείται; Δηλαδή στο χέρι παίρνει αυτό το ποσό που βλέπουμε ή λιγότερα;

Το ποσό φορολογείται, όπως συμβαίνει και με τα κέρδη όλων των τηλεπαιχνιδιών.

Στην αντιπρόταση ποσού που κάνετε στον συμμετέχοντα παίκτη, σας βοηθάει κάποιο πρόγραμμα ή αλγόριθμος που υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή που είστε;

Είναι μέσα στις αρμοδιότητές μου να υπολογίζω τις πιθανότητες ανάλογα με τα ποσά που παραμένουν στο παιχνίδι και να κάνω σε κάθε γύρο την αντίστοιχη προσφορά. Το μόνο που χρησιμοποιώ καμιά φορά είναι μια αριθμομηχανή.

Μπορείτε να «ψυχολογείτε» τις διαθέσεις του παίκτη; Αν ναι, πώς το καταφέρνετε αυτό;

Όπως και εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας και παιχνιδιού, μπορώ να καταλάβω πράγματα για την ψυχοσύνθεση και τη διάθεση κάποιου, από το πώς μιλάει, πώς αντιδρά κ.λπ. Είναι, θαρρώ, ξεκάθαρο πότε ένας παίκτης αντιμετωπίζει με θάρρος και τόλμη την τύχη του να παίζει με το κουτί του στο «Deal» και πότε κάποιος είναι πιο συγκρατημένος και διστακτικός. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι το «Deal» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει κανείς χρήματα και πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Εχουν και την ευκολία της bonus προσφοράς φέτος οι παίκτες, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεται κάποιος.

Υπάρχουν φορές που έχετε ευαισθητοποιηθεί για κάποια περίπτωση παίκτη που να ξέρατε το βαλάντιό του και να θεωρήσατε ότι πρέπει να τον βοηθήσετε με κάποιον τρόπο;

Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις και ιστορίες που με έχουν αγγίξει ως άνθρωπο. Προσπαθώ, όμως, όταν δουλεύω να μην επηρεάζομαι από το συναίσθημά μου και να λειτουργώ με βάση τους αριθμούς και τις πιθανότητες.

Έτυχε ποτέ να παρακάμψετε το πρωτόκολλο της εκπομπής για να βοηθήσετε μια τέτοια περίπτωση παίκτη;

Οχι, αλλά και να το είχα κάνει, δεν θα είχα αφήσει να φανεί. Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά και σύμφωνα με τη ροή του «Deal».

Εχουν παίξει γνωστοί σας στο «Deal»;

Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν συγγενείς μας στο «Deal», αλλά ακόμα κι αν γινόταν τυχαία, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν για αυτή μου τη θέση, θα φρόντιζα να μην καταλάβουν τίποτα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR