counter

Δημήτρης Μακαλιάς: "Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό, δεν είμαι δεσμευμένος κάπου"

Δημήτρης Μακαλιάς: "Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό, δεν είμαι δεσμευμένος κάπου"
Δημήτρης Μακαλιάς: "Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό, δεν είμαι δεσμευμένος κάπου"

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της εκπομπής του Mega και στο «Χαμογέλα και πάλι».

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον εκδηλώνοντας την επιθυμία να κάνει δοκιμαστικό για άλλα προτζεκτ όπως το «Deal».

Όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς στις δηλώσεις του

 «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν, βρήκαμε καλύτερα τον εαυτό μας και αντιστεκόμαστε σε ό,τι δεν μας αρέσει» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Κάθε αποχώρηση από ένα κανάλι γίνεται για καλό και αυτό με χαροποιεί. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει μία συνεχόμενη επαφή με το κανάλι. Δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις, είμαστε σε αναμονή. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την εκπομπή» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Mega.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Μακαλιάς: Η on air εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη του και η επιθυμία της Μαγγίρα για τρίτο παιδί

Σχετικά με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε ότι έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του καθώς ταιριάζουν καλλιτεχνικά και επικοινωνούν εγκεφαλικά.

Στη συνέχεια ο ίδιος αυτοπροτάθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω εκφράσει πολλές φορές πως θέλω να κάνω κάτι μόνος μου τηλεοπτικά και έχω καταθέσει τις ιδέες μου. Όλοι μπορούν να κάνουν ένα τηλεπαιχνίδι και είναι κάτι που σκέφτονται και τα κανάλια. Τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσουν γιατί το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού και του stand up, με φέρνει πιο κοντά σε κάτι πιο διασκεδαστικό».

«Θα μου άρεσα στο Deal, θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Όσο δεν είμαι δεσμευμένος κάπου, είμαι ελεύθερος άρα είμαι έτοιμος για δοκιμαστικό και στο Deal» κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR