counter

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι παράλληλα με το τραγούδι, θα γίνει & αγρότης

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι παράλληλα με το τραγούδι, θα γίνει & αγρότης
Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι παράλληλα με το τραγούδι, θα γίνει & αγρότης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Χθες το μεσημέρι, ο Σάκης Ρουβάς, η Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα «Μέλισσες» βρέθηκαν στο ανανεωμένο «Diogenis Studio» που θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου! Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε φορώντας λευκό Tshirt και μαύρο τζιν παντελόνι, ενώ στο ίδιο στυλ ήταν ντυμένη και η Αγγελική Ηλιάδη!

Συνέντευξη τύπου «one to one» όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι στιγμής στις συνεντεύξεις τύπου, για ταινίες του Hollywood, παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς στα τηλεοπτικά συνεργεία! Αμέσως μετά, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Κι αυτό δεν ήταν το μόνο που μας εξέπληξε...

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να αφήσει άφωνους τους δημοσιογράφους, όχι λόγω της εμφάνισης του, αλλά λόγω των δηλώσεων του! Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως σκοπεύει να γίνει αγρότης για να αντιμετωπίσει την κρίση! «Μέχρι 18 χρονών που έφυγα από την Κέρκυρα, θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τις ελιές και να πηγαίνει στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά. Έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου. Δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ να το βάλω κάτω. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα και που αγαπώ και είναι το τραγούδι. Ταυτόχρονα, όμως, σκοπεύω να κάνω και άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία. Όχι μόνο για να έχω ένα κιλό ντομάτες, οι οποίες θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες. Έχει και αξία εσωτερική, γιατί επιστρέφω στις ρίζες μου…».

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε για πρώτη φορά "αντιμέτωπη" με την τηλεοπτική κάμερα μετά το χωρισμό της. Εκεί αρκέστηκε να πει, πως ενδέχεται να συνεργαστεί στο μέλλον με τον πρώην σύντροφό της, τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη.

Το πρόγραμμα που πρόκειται να παρουσιάσει φέτος ο Σάκης Ρουβάς θα έχει πολλές εικόνες, και θα είναι γεμάτο απο πρωτότυπους συνδυασμούς. Ρουβάς, Ηλιάδη και Μέλισσες συνυπάρχουν για πολλή ώρα στη σκηνή, φτιάχνοντας ένα αισθησιακό κι ερωτικό σκηνικό που δεν ακολουθεί την κλασική συνταγή. Αυτό που έχει προσαρμοστεί εντελώς στο σήμερα είναι η τιμή της φιάλης και οι πολλές προσφορές για χαμηλές τιμές μέσω διαγωνισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR