counter

Ο Στέλιος Ρόκκος με τον γιο του Δημήτρη, ροκάρουν επί σκηνής

Ο Στέλιος Ρόκκος με τον γιο του Δημήτρη, ροκάρουν επί σκηνής
Ο Στέλιος Ρόκκος με τον γιο του Δημήτρη, ροκάρουν επί σκηνής

Φέτος ο Στέλιος  Ρόκκος  με την Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζονται στο “Κέντρο Αθηνών”. Μαζί τους είναι και ο Κώστας  Μαρτάκης με τη Θωμαή Απέργη.

Σε αυτό το σχήμα όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο νεαρός που παίζει κιθάρα δίπλα στο Στέλιο Ρόκκο. Παρατηρείται καμία ομοιότητα μεταξύ του νεαρού κιθαρίστα και του πολυσυζητημένου τραγουδιστή? Δεν σας γελούν τα μάτια σας καθώς πρόκειται για τον γιό του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρη Ρόκκο!

Ο Δημήτρης Ρόκκος είναι 25 ετών. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη του: ασχολείται με τη μουσική από όταν ήταν 7 ετών, όπου γράφτηκε στο Ωδείο να κάνει κλασσική κιθάρα. Το αγαπημένο του μουσικό όργανο είναι η κιθάρα αν και ξέρει να παίζει ακόμα drums και πιάνο. Τα πρώτα του βήματα στη μουσική έκανε στα 14 του χρόνια, συμμετέχοντας σε διάφορα συγκροτήματα παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα αλλά και κάνοντας δεύτερη φωνή.

Το πρότυπο του είναι ο James Hetfield.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν με το γιό του Δημήτρη Ρόκκο στο “Αθηνών Αρένα”, στο σχήμα με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και σε πολλά άλλα κέντρα όπως στο Fix στη Θεσσαλονίκη το 2008 αλλά και στη “Πύλη Αξιού”. Ακόμα έχουν κάνει μαζί και πολλές περιοδείες εντός και εκτός Ελλάδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR