counter

Ο Στάθης Ψάλτης έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο από την τηλεόραση

Ο Στάθης Ψάλτης έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο από την τηλεόραση
Ο Στάθης Ψάλτης έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο από την τηλεόραση

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου στις 14:25 ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, o Στάθης Ψάλτης ενημερώθηκε από τι ακριβώς πάσχει από την τηλεόραση κι όχι από την οικογένειά του, η οποία δεν είχε το κουράγιο να του πει την αλήθεια ή δεν ήθελε να του αποκαλύψει πόσο σοβαρή και κρίσιμη ήταν η κατάστασή του. Ο ηθοποιός ωστόσο δέχτηκε το πρόβλημά του με όπλο το χιούμορ του.

Η τελευταία του επιθυμία

Όσο για την τελευταία του επιθυμία; Εργαζόμενοι του νοσοκομείου είπαν στην εφημερίδα το εξής συγκλονιστικό. Λίγο πριν ο αξέχαστος ηθοποιός μεταφερθεί στην εντατική, ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους και κάποια στιγμή πέρασε κι από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης. Ο ηθοποιός φέρεται να του είπε χαρακτηριστικά «Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω». Ο ιερέας αφού κατέβηκε στο ναό και έφτιαξε θεία λειτουργία, τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν είχε μιλήσει για αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Αυτή ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Όταν τελικά το Μεγάλο Σάββατο, ο ηθοποιός είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πήγε ξανά για να τον δει. Ο Στάθης Ψάλτης του είπε χαρακτηριστικά: «Έλα κάθισε δίπλα μου». Ο ιερέας όπως αναφέρει η εφημερία, κάθισε δίπλα του για δυο ώρες και λίγο αργότερα η υγεία της κατάστασης του ηθοποιού επιδεινώθηκε.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR