counter

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκανε άλλωστε και με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα "Real News" και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη για την περιπέτειά της υγείας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και είδα πιο καθαρά τα πράγματα. Πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα, να ρουφάμε την κάθε στιγμή της, και να δίνουμε σάρκα και οστά στα όνειρά μας! Πέρασα πολλά χρόνια χωρίς να σταματώ, χειμώνα και καλοκαίρι, έχοντας στο μενού και σίριαλ και γυρίσματα. Μεγαλώνω, λιγοστεύουν τα καλοκαίρια μου, και θέλω να τα περνάω κάνοντας διακοπές, απολαμβάνοντας με τον γιο μου τις βόλτες με την βάρκα μου, τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τον ήλιο, τη θάλασσα".

Στο πλευρό του Σπύρο Παπαδόπουλου ήταν συνεχώς ο γιος του ο οποίος στάθηκε δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας του: "Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR