counter

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Νίκου Μπάρτζη: "Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό! Cameraman δέχθηκε την πιο χυδαία επίθεση"

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Νίκου Μπάρτζη: "Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό! Cameraman δέχθηκε την πιο χυδαία επίθεση"
Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του Νίκου Μπάρτζη: "Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό! Cameraman δέχθηκε την πιο χυδαία επίθεση"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα βίωσε κατά την παραμονή του στο Survivor all Star.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο και “κάρφωσε” με αφορμή την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης - Σπύρος Μαρτίκας: Καταπέλτης για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - "Έμπαινε στο σπίτι μου και δε θα ξαναμπεί ποτέ"

Ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Νίκο Μπάρτζη

«Το παιχνίδι φέτος ήταν ανέλπιστα διαφορετικό. Το Survivor All Star παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Τους έλεγα “βγείτε έξω από το κοτέτσι να δει ο κόσμος τι γίνεται”. Τα πράγματα που δεν έχετε μάθει είναι αρκετά. Ένα από αυτά ήταν και οι αποβολές.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και με τον Στάθη Σχίζα. Ήθελα να γνωρίσω τον Μπάρτζη, γιατί έβλεπα ότι έχει μια στρατηγική του κακομοίρη…Κάποια στιγμή σε ένα συμβούλιο ξεκινάει να κλαίει και μόλις βγαίνουμε έξω του λέω “τι συνέβη;” μου απαντάει: “On camera αυτά που φαίνονται, έξω όμως, αυτά που είναι”. Για να μάθετε τι σημαίνει Μπάρτζης. Άλλη μέρα βλέπω τον Μπάρτζη να τρέμει ολόκληρος στην παραλία, πάμε στο συμβούλιο και βγαίνει ο Νίκος και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν είδε ποτέ την Ασημίνα. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση και ακόμα περισσότερο οι απειλές, σε περίπτωση που η Ασημίνα δεν αποβαλλόταν από το παιχνίδι. Ήθελε να ξεσηκωθούν οι πάντες για να φύγουν οι κοπέλες. Υπήρχαν ενδείξεις ότι έτρωγαν τα κορίτσια, στο τέλος βρέθηκαν κάποια μηνύματα, στα οποία ο local μίλαγε με κάποιον γνωστό των κοριτσιών για να τους βοηθήσει με το φαγητό και όχι να μάθουν για το παιχνίδι. Έπαιξα το παιχνίδι τίμια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε: «Το παρασκηνιακό θέμα που μας δυσκόλεψε και μας δημιούργησε θέματα είναι το σημαντικότερο. Δεν μπορώ να σκεφτώ την στιγμή που ένας cameraman, φύλακας άγγελός μας, που μας πρόσεχε κάθε βράδυ επί 2,5 μήνες, να δεχθεί την πιο χυδαία επίθεση που έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος για το τίποτα. Να δεχθεί απειλή, τις χειρότερες βρισιές απέναντι στην πατρίδα του, στο όνομά του, στα θεία του και στην οικογένειά του από τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτά είναι τα σημαντικά. Δεν τα έχεις δει αυτά. Τελικά σε αυτό το παιχνίδι τα σημαντικότερα στήθηκαν και διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες. Δεν θα παιχτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ίσως για να προστατευτεί το πρόγραμμα. Έγινε από όλους τους παίκτες θέμα και δεν παίχτηκε ποτέ. Ό,τι συζητάμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί κι από τους υπόλοιπους. Όλοι τα έζησαν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR