counter

Ο ρομαντικός γάμος Ανδρίτσου - Συμεωνίδη στην Αργυρούπολη

Ο ρομαντικός γάμος Ανδρίτσου - Συμεωνίδη στην Αργυρούπολη
Ο ρομαντικός γάμος Ανδρίτσου - Συμεωνίδη στην Αργυρούπολη

Μετά από 8 χρόνια σχέσης, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου του 2011 η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Συμεωνίδη, στην Αγία Τριάδα της Αργυρούπολης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι – που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο δωμάτιο- έκανε το μεγάλο βήμα, έχοντας κοντά του στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή του, στενούς φίλους και συγγενείς.

Η Βασιλική Ανδρίτσου φόρεσε ένα λιτό νυφικό, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της, διακοσμημένα με φρέσκα λευκά λουλούδια.  Σε αντίθεση με τις κλασικές νύφες που φορούν λευκά νυφικά παπούτσια, η Βασιλική Ανδρίτσου επέλεξε ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες! Η ίδια λίγο αργότερα δήλωσε ότι δεν φόρεσε κόκκινα παπούτσια για να τηρήσει κάποιο έθιμο, αλλά γιατί της άρεσαν οπτικά!

Ο γαμπρός, Νίκος Συμεωνίδης φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν και περίμενε καρτερικά την γυναίκα της ζωής του, η οποία δεν τον έστησε ούτε λεπτό παραπάνω από την ώρα που είχε οριστεί το Μυστήριο.

Φυσικά από τον γάμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλοί συνεργάτες και φίλοι της Βασιλικής Ανδρίτσου, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Κόκλας, ο Παντελής Καναράκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη, Τζόυς Ευείδη και η Ελένη Γερασιμίδου.

Αμέσως μετά τον γάμο, ακολούθησε γλέντι στο μαγαζί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR