counter

“Ο άνδρας δεν είναι άλογο. Θα συγχωρούσα την απιστία”

“Ο άνδρας δεν είναι άλογο. Θα συγχωρούσα την απιστία”
“Ο άνδρας δεν είναι άλογο. Θα συγχωρούσα την απιστία”

 Βασιλική Ανδρίτσου

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν τη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία με πολύ χιούμορ, άνοιξε τη καρδιά της και  μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της Νίκο, το μέλλον της στους “Βασιλιάδες”, τις πλαστικές και την απιστία.

Θα συγχωρούσα και την απιστία
Αρκετά… Σουηδέζα εμφανίστηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία τόνισε πως δεν την πειράζει όταν ο άντρας της κοιτάει αριστερά και δεξιά άλλες γυναίκες. “Τι είναι άλογο να του βάλουμε παρωπίδες και να κοιτάει μόνο ευθεία; Άλλωστε το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται” είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Αν χρειαζόταν και απιστία θα συγχωρούσα. Η ζωή δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι”.

 

Η γνωριμία της με τον σύζυγό της Νίκο
Αν και σχετικά νιόπαντρη, η Βασιλική Ανδρίτσου ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει έτσι. “Ο γάμος στη σχέση δεν αλλάζει πολλά πράγματα, ειδικά σε μένα και τον Νίκο, που ήμασταν πολλά χρόνια μαζί” είπε η ηθοποιός, η οποία θυμήθηκε και τη γνωριμία τους: “Η προσέγγιση ήταν παράλληλη και από τις δύο πλευρές. Αρχικά δεν υπήρχε φλερτ μεταξύ μας, στη πορεία η σχέση μας πήγε προς τα εκεί”.
Όσο για το αν σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους; “Το παιδί είναι στα σχέδιά μας, αλλά είναι από αυτά που έρχονται κάποια στιγμή” τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναδούμε τους "Βασιλιάδες"
Για το μέλλον της σειράς “Βασιλιάδες” μίλησε η Ανδρίτσου, ξεκαθαρίζοντας ότι “υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα λυθούν. Αλλά ακόμα περιμένουμε”. Άλλωστε όπως είπε οι καιροί είναι δύσκολοι και το σημαντικό δεν είναι το πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας αλλά “να τα παίρνεις στην ώρα τους. Απλά πρέπει να προσαρμόζεις τη ζωή σου στα δεδομένα της κάθε εποχής. Το θέμα είναι πως χάνεις τον μπούσουλα όταν δεν πληρώνεσαι”. Και δεν δίστασε να πει ότι θα εγκατέλειπε την υποκριτική αν χρειαζόταν: “Θα εγκατέλειπα τη δουλειά μου και θα έκανα κάτι άλλο για να βγάλω λεφτά. Άλλωστε μικρή έχω δουλέψει και στο μανάβικο του πατέρα μου”.

Νευριάζω με εμένα μερικές φορές
Αν και η Βασιλική Ανδρίτσου κοιτάει δουλειές που έχει κάνει παλιότερα, παραδέχεται ότι αισθάνεται περίεργα. “Όταν το βλέπεις ως θεατής παρατηρείς τα πάντα και μερικές φορές νευριάζω με εμένα για την υποκριτική μου. Πολύ! Είμαι αυστηρή σε αυτό το θέμα” τόνισε η ηθοποιός.

Οι πλαστικές δεν με αφορούν
Αν και ποτέ δεν λέει… ποτέ, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε πλαστική. “Ο χρόνος κυλάει, δυστυχώς για όλους. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί αυτό το θέμα” είπε, ακόμα κι αν χρειαζόταν να κάνει μια επέμβαση για να κρατήσει τον.. άντρα της. “Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με τον Νίκο. Αγαπάμε τις ρυτίδες μας” τόνισε.

Ο κόσμος ανακρίνει τη Βασιλική Ανδρίτσου
Στην καρέκλα της ανάκρισης έκατσε η γνωστή ηθοποιός και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Από το πιο εκνευριστικό πράγμα που την έχουν ρωτήσει οι δημοσιογράφοι, μέχρι το αν θα σκεφτόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR