counter

Ο πρώην και ο νυν της ηθοποιού πιάστηκαν στα χέρια! Μελανιασμένος και πρησμένος εμφανίστηκε ο Olivier Martinez

Ο πρώην και ο νυν της ηθοποιού πιάστηκαν στα χέρια! Μελανιασμένος και πρησμένος εμφανίστηκε ο Olivier Martinez
Ο πρώην και ο νυν της ηθοποιού πιάστηκαν στα χέρια! Μελανιασμένος και πρησμένος εμφανίστηκε ο Olivier Martinez


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο πρώην και ο νυν της Halle Berry πιάστηκαν στα χέρια για χάρη της! Ο βίαιος καβγάς τους, που ξεκίνησε, χτες, το πρωί, οδήγησε τους δύο άντρες στα επείγοντα περιστατικά νοσοκεμείου, του Los Angeles.

Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν τον νυν αρραβωνιαστικό της ηθοποιού, Olivier Martinez μαζί με την Berry και την κόρη της Nahla, να φεύγουν με το αμάξι απο το νοσοκομείο που εισήχθη ο γάλλος ηθοποιός. Το πρησμένο και μελανιασμένο πρόσωπό του ήταν εμφανές, όπως και το χέρι του, που ήταν επίσης πολύ πρησμένο και το οποίο ο ηθοποιός έδειχνε να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Το σοκαριστικό συμβάν συνέβη, όταν ο πρώην σύντροφός της Aubry Gabriel και πατέρας της Nahla, άφησε την κόρη του στο σπίτι της Berry, χτες, το πρωί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Olivier προσπάθησε να μιλήσει στον  Aubry σχετικά με την δικαστική διαμάχη που έχει με την αρραβωνιαστικιά του.  Όταν ο Olivier του είπε, 'πρέπει να προχωρήσουμε', το 36χρονο μοντέλο από τον Καναδά, τον έσπρωξε και προσπάθησε να του ρίξει γροθιά. 

Οι αυτόπτες μάρτυρες περίεγραψαν στο site "TMZ" τον πολύ βίαιο καβγά.Ο Olivier απέφυγε την γροθιά που πήγε να του ρίξει ο Aubry στο πρόσωπο,αλλά τον πέτυχε στον ώμο. Μετά έπεσαν και οι δύο στο έδαφος και αφού συνέχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον, ο 46χρονος Martinez κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τότε έκανε χρήση του δικαιώματος σύλληψης από πολίτη και περίμενε να φτάσει η αστυνομία. ΄Οταν η αστυνομία έφτασε, μετέφερε τον Aubry στο νοσοκομείο ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό. Λίγες ώρες αργότερα, οδηγήθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πλήρωσε 15.000 ευρώ εγγύηση.

Δικαστής του Los Angeles με έκτακτη απόφαση απαγόρεψε στον Aubry να πλησιάσει την Halle, τον Olivier και την κόρη του Nahla στα 100 μέτρα.  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR