counter

Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της Halle Berry και του Olivier Martinez

Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της Halle Berry και του Olivier Martinez
Οι πρώτες φωτογραφίες του γιου της Halle Berry και του Olivier Martinez

Γεννήθηκε πριν από πέντε μήνες και ολόκληρος ο κόσμος της showbiz ανέμενε στις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της Halle Berry και του Olivier Martinez. Με δυο γονείς πανέμορφους και φλογερούς με έντονο ταπεραμέντο δεν υπήρχε περίπτωση να μη βγει όμορφο το μωρό τους.

Η Halle Berry έφερε στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Olivier Martinez και το πέπλο ευτυχίας σκεπάζει το ζευγάρι του Hollywood που επιλέγει να ζει μακριά από τα φώβτα της δημοσιότητας.

Η εγκυμοσύνη προέκυψε εντελώς απροσδόκητα για την 47χρονη ηθοποιό. Η ίδια μάλιστα αναφέρει πως ήταν ένα θαύμα. Γι' αυτό και αποφάσισε να δώσει στο παιδί της το ισπανικό όνομα Maceo (Μαθέο), που σημαίνει “δώρο Θεού”. Το μωρό έχει ρίζες από Αφρική, Αμερική, Αγγλία και Γερμανία από την πλευρά της μαμάς του και Ισπανικές Μαροκινές και Γαλλικές από τον μπαμπά του. Τι καλύτερο από όλους αυτούς τους συνδυασμούς!

Η Halle Berry πήρε το νεογέννητο μωρό της μαζί της στα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει και το άγρυπνο μάτι των παπαράτσι απέσπασε τις πρώτες φωτογραφίες του μικρούλη που ήταν ντυμένος στα κίτρινα και απολάμβανε την ηλιόλουστη μέρα.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR