counter

Halle Berry & Olivier Martinez - Θα ονομάσουν το μωρό τους: "Δώρο θεού"

Halle Berry & Olivier Martinez - Θα ονομάσουν το μωρό τους: "Δώρο θεού"
Halle Berry & Olivier Martinez - Θα ονομάσουν το μωρό τους: "Δώρο θεού"

Halle Berry

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Μητέρα έγινε για δεύτερη φορά η Halle Berry στα 47 της χρόνια, το βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο Cedars Slnai στο Los Angeles. Οι γονείς τρισευτυχισμένοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι έχουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, το νεογέννητο υγιέστατο αγοράκι τους που η Halle έφερε στον κόσμο ενώ η 47χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα είχε την χαρά να ξαναγίνει μητέρα λόγω της προχωρημένης για εκείνη ηλικίας της. Την γέννηση του παιδιού την σηματοδότησε ως «θαύμα» στην ζωή της και αυτό το θαύμα ενέπνευσε τους γονείς για την επιλογή ονόματος για τον γιο τους!

Η Halle Berry και ο σύζυγός της Olivier Martinez αποφάσισαν να ονομάσουν τον γιο τους “Maceo” που έχει ισπανική προέλευση και θα πει «Δώρο Θεού».

Οι γονείς ζουν ένα θαύμα με την παρουσία του γιου τους στην ζωή τους και αυτό θα αποτυπωθεί για πάντα στο όνομά του! Το νεογέννητο αγοράκι της και η 5χρονη κόρη της Nahla από την σχέση της με τον Gabriel Aubry είναι η πηγή της οικογενειακής τους ευτυχίας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR