counter

Ο Νίκος Μπάρκουλης αγνοεί την ύπαρξη της αδερφής του: "Έχει κόρη; Δεν το ήξερα πως έχω αδερφή"

Ο Νίκος Μπάρκουλης αγνοεί την ύπαρξη της αδερφής του: "Έχει κόρη; Δεν το ήξερα πως έχω αδερφή"
Ο Νίκος Μπάρκουλης αγνοεί την ύπαρξη της αδερφής του: "Έχει κόρη; Δεν το ήξερα πως έχω αδερφή"

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή συνάντησε τον Νίκο Μπάρκουλη στα παρασκήνια του J2US και τον ρώτησε για την αδερφή του και τις σχέσεις τους σήμερα. Ο μικρός γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη φάνηκε ωστόσο ότι αγνοεί την ύπαρξή της και πως οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση.

«Ποια; Δε ξέρω τι μου λες. Δεν ξέρω για ποια μου λες. Θες να μου πεις πληροφορίες; Δεν ήξερα ότι έχω αδερφή. Ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Ποια; Μπορείτε να μου πείτε αριθμό ταυτότητας; ΑΜΚΑ; Έχει κόρη; Δεν το ήξερα» είπε ο Νίκος Μπάρκουλης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δε αποδέχεται τη Βίκυ Μπάρκουλη ως αδερφή του.

Θυμίζουμε πως η Βίκυ Μπάρκουλη πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso αναφέροντας ότι καλό θα ήταν η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Μαίρη, να σεβαστεί τη μνήμη του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, κατηγορώντας τη μάλιστα και για ψέματα.

H Βίκυ Μπάρκουλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου.

Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα.

Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR