counter

Ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ: "Αυτά είναι λίγο μπούρδες"

Ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ: "Αυτά είναι λίγο μπούρδες"
Ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ: "Αυτά είναι λίγο μπούρδες"

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά σε ένα διάλειμμα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής απάντησε για την λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ τονίζοντας πως το κανάλι του Φαλήρου δεν τον έδιωξε αλλά ούτε τους το ζήτησε ο ίδιος.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς

«Εγώ είμαι το ενδιαφέρον μου, να σκεφτώ τη δική μου ζωή, να δω τι θα κάνω. Ξέρεις πόσο χρόνο ξοδεύουμε για να παρακολουθούμε τι κάνουν οι άλλοι; Κουράστηκα. Έρχεται κάποια στιγμή σε όλους που πρέπει να ακούσεις το μέσα σου. Χτυπάει ένα καμπανάκι και λες έχω κουραστεί. Κάθεσαι λίγο, παρακολουθείς και λες: είμαι χαρούμενος», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής διευκρίνισε: «Απάντησα σε αυτό το κομμάτι γιατί, ακριβώς επειδή είναι δική μου η απόφαση να μην συνεχίσω, δεν είναι σωστό να δημιουργηθεί μία εικόνα ότι έχουμε πρόβλημα με το κανάλι. Ούτε με έδιωξε ο ΣΚΑΪ, ούτε τους είπα εγώ: δε με παρατάτε. Αποφάσισα να μη συνεχίσω».

Δείτε επίσης - "Πάγωσε" ο Μουτσινάς με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τα νούμερα τηλεθέασης: "Γιατί εσύ είσαι πρώτος πια;"

«Τότε είχα μιλήσει για τα Τέμπη και μετά βγήκαν και είπαν ότι, επειδή πήρα θέση για τα κοινωνικοπολιτικά, έγιναν αυτά με το κανάλι. Αυτά είναι λίγο μπούρδες. Θα μπορούσαν να συμβαίνουν αλλά δεν συμβαίνουν σε μένα αυτή τη στιγμή καθόλου», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Γι’ αυτό είπα να μη στέλνουν δημοσιογράφους έξω απ’ το στούντιο. Όταν είπα κακόμοιρους, εννοούσα ότι δεν φταίνε και οι ρεπόρτερς, γιατί δεν έχουν θέση, όταν τους πει ο αρχισυντάκτης θα πας στον Μουτσινά» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR