counter

Ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στο FTHIS.GR: "Κάναμε καισαρική γιατί ήταν πολύ μεγάλο το μωρό"

Ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στο FTHIS.GR: "Κάναμε καισαρική γιατί ήταν πολύ μεγάλο το μωρό"
Ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στο FTHIS.GR: "Κάναμε καισαρική γιατί ήταν πολύ μεγάλο το μωρό"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη κάνουν αγορές για το μωρό τους

Μπαμπάς έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η Βάσω Λασκαράκη γέννησε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κορούλας του έκανε στο FTHIS.GR o πανευτυχής μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός ξύπνησε νωρίς νωρίς  το πρωί της Δευτέρας για να είναι στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη και της νεογέννητης κορούλας τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον μπαμπά, πλέον, Γιάννη Τσιμιτσέλη μας είπε:

"Όλα πήγαν μια χαρά, δόξα τω θεώ. Μπήκαμε στο μαιευτήριο με προγραμματισμένο ραντεβού. Ξέραμε ότι το μωρό θα είναι μεγάλο, αλλά δεν ξέραμε ακριβώς πόσα κιλά. Η Βάσω τελικά έκανε καισαρική γιατί το παιδί ήταν πολύ μεγάλο, 4 κιλά και 70 γραμμάρια! Ζούμε την απόλυτη ευτυχία και όποιος είναι γονιός με καταλαβαίνει. Τις τελευταίες ώρες έχω δεχτεί παρά πολύ πληροφορία για τα μωρά και τη φροντίδα τους. Από το μαιευτήριο θα βγούμε αν όλα πάνε καλά Τετάρτη. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές σας".

Από το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, η μικρή τους «νεράϊδα» είναι πλέον η πρώτη τους προτεραιότητα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη θέλουν να ζουν την κάθε στιγμή με την νεογέννητη κορούλα τους. Το πρώτο της κλάμα, το πρώτο της χαμόγελο, τους έχει ξετρελάνει!

Την χαρμόσυνη είδηση ότι η Βάσω Λασκαράκη γέννησε, μοιράστηκε διαδικτυακά ο μπαμπάς Γιάννης Τσιμιτσέλης με τους φίλους του, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ, 4070 γραμμάρια". Ο νέος ρόλος της ζώης του, ο ρόλος του μπαμπά, φαίνεται ότι έχει γεμίσει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη από ευτυχία! 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη θα ονομάσουν την κόρη τους Ευαγγελία Τσιμιτσέλη που είναι και το όνομα της μητέρας του γνωστού ηθοποιού.

Να τους ζήσει!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR