counter

Μιχαήλ Ταμπακάκης: "Οι γονείς μου έρχονταν στις μεταμεσονύκτιες παραστάσεις μου, μια φορά τη μαμά μου την πήρε ο ύπνος"

Μιχαήλ Ταμπακάκης: "Οι γονείς μου έρχονταν στις μεταμεσονύκτιες παραστάσεις μου, μια φορά τη μαμά μου την πήρε ο ύπνος"
Μιχαήλ Ταμπακάκης: "Οι γονείς μου έρχονταν στις μεταμεσονύκτιες παραστάσεις μου, μια φορά τη μαμά μου την πήρε ο ύπνος"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τον έρωτα, τα social media και τους γονείς του.

Διαβάστε επίσης!  Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύψε αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου

Όσα είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

«Οι γονείς μου δεν είχαν ακριβώς άλλα όνειρα για εμένα, ούτε ποτέ μου επέβαλλαν κάτι για να με κατευθύνουν κάπως. Καταλάβαινα πως υποσυνείδητα δεν ήταν και το καλύτερό τους. Όταν πέρασα στη σχολή υποκριτικής και ξεκίνησα να δουλεύω οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η πρώτη μου παράσταση ήταν μεταμεσονύκτια, ήταν 12 η ώρα το βράδυ και οι γονείς μου έρχονταν αρκετές φορές να με στηρίξουν, σε μια από αυτές την μητέρα μου την πήρε ο ύπνος. Την έβλεπε μπροστά μου, δεν ήταν αχανές το θέατρο», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συνέχισε:

«Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, μπορείς να αγαπήσεις αλλά οι φορές που θα ερωτευτείς είναι λίγες. Τουλάχιστον όπως το βιώνω εγώ. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ πολύ. Στον έρωτα με χάνετε, οριακά είμαι μη λειτουργικός…Τον έρωτα δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Είμαι γενικά πολύ κλειστός στη ζωή μου και δεν επικοινωνώ κάτι αν ο άλλος δεν είναι πολύ δικός μου άνθρωπος».

Όσον αφορά τα social media ο ηθοποιός ανέφερε: «Στα social media βλέπω και το ωραίο του πράγματος και το κακό. Με τρομάζει καμιά φορά και προσπαθώ να το μαζέψω. Περνάω από διάφορα στάδια. Με ενοχλεί όταν πιάνω τον εαυτό μου να κάθομαι πολλές ώρες, με ενοχλεί όταν βλέπω ανθρώπους να είναι σε ένα τραπέζι και να έχουν βγάλει το κινητό ομαδικά.

Μου τυχαίνει να με ενοχλούν πράγματα σε μένα ή να με ενοχλεί κάτι στον άλλον που καταλαβαίνω ότι απλά δεν αναγνωρίζω κάτι δικό μου. Με τα φίλτρα στα social media είναι σα να μην αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε και να θέλουμε λίγο να το αλλοιώσουμε».

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR