counter

Ο Μαρκουλάκης για την αποχή από τα social media: "Σου επιτίθονται με ανώνυμα προφίλ και όχι για δικό σου θέμα..."

Ο Μαρκουλάκης για την αποχή από τα social media: "Σου επιτίθονται με ανώνυμα προφίλ και όχι για δικό σου θέμα..."
Ο Μαρκουλάκης για την αποχή από τα social media: "Σου επιτίθονται με ανώνυμα προφίλ και όχι για δικό σου θέμα..."

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α Τετ” και μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Τρύφωνος.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του να απέχει από τα social media.

Δείτε επίσης! Χρυσή Βαρδινογιάννη - Κωνσταντίνος Μαρκoυλάκης: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 5 χρόνια σχέσης

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

«Αποσύρθηκα από τα social media τον Ιανουάριο του 2021. Δεν υπήρξε κόστος όσον αφορά τα εισιτήρια, τον κόσμο στο θέατρο και όλα αυτά. Το να κάνεις θέατρο στην Αθήνα σε μια επιτυχημένη παράσταση σημαίνει περίπου στους 60.000 χιλιάδες θεατές. Τόσους θεατές μπορείς να βρεις ακόμα και αν υπάρχουν άλλοι 60.000 χιλιάδες άνθρωποι που σε αντιπαθούν. Μου έκανε εντύπωση ο βαθμός της εχθροπάθειας και της μισαλλοδοξίας που μπορεί να γεννηθεί στο πλήθος για λόγους οι οποίοι είναι άσχετοι με τα πρόσωπα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Με απογοήτευσε ο χειρισμός από άτομα που γνώριζα, γιατί από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, δεν περιμένεις κάτι. Είναι άδικο να στοχοποιούμαι λόγω της φιλίας μου με κάποιον άνθρωπο, αλλά και πολύ ανθρώπινο. Το θέατρο και η λογοτεχνία μας έχουν μιλήσει πολλές φορές για όλα αυτά, αλλά εδώ έχει πάλι να κάνει με το ότι δεν είμαστε λογικοί άνθρωποι.

Όταν μπαίνεις στα κοινωνικά δίκτυα και βλέπεις να σου επιτίθονται άνθρωποι με ανώνυμα προφίλ με ένα πάρα πολύ έντονο τρόπο και όχι για δικό σου θέμα, σου επιτίθονται χωρίς λόγο γιατί θεωρούν ότι τους φταις. Εκείνη την ώρα νιώθεις σαν να έχεις βγει γυμνός στην πλατεία Συντάγματος, γιατί είσαι απροστάτευτος και γύρω γύρω είναι 500 άτομα που σε βρίζουν. Αυτή είναι μια λανθασμένη εικόνα, εσύ είσαι στο σπίτι σου και όλοι οι άλλοι είναι κάποιοι άγνωστοι άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί μέσα στη μοναξιά τους δικού τους σπιτιού, απομονωμένοι. Μόλις το πάρεις απόφαση και ηρεμήσεις και δεις ότι όλο αυτό δεν είναι πραγματικό λες είναι δυνατόν;. Που είναι όλοι αυτοί που μου εύχονταν καρκίνο; Δεν τους βλέπεις πουθενά, βλέπεις παντού χαμογελαστούς ανθρώπους που σε χαιρετάνε», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 47:30’.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR