counter

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σε σχέση: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σε σχέση: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σε σχέση: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Γιώργο Ευσταθίου παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση.

Η φυλακή σε βοήθησε να ερωτευτείς; Λένε ότι σε κάνει συναισθηματικό;

Για μένα ο έρωτας έχει μια ειδική έννοια και μέχρι τώρα πίστευα πως απευθύνεται περισσότερο σε νεαρότερες ηλικίες. Προέκυψε στη ζωή μου γιατί δουλεύω λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πια έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Μετά τη φυλακή αφέθηκα και σταμάτησα να ελέγχω και να καταπιέζω τα συναισθήματά μου. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δέθηκα με αυτόν τον άνθρωπο, γιατί λόγω της εποχής και όλων όσων έχουν συμβεί, εστίασα στην ουσία. Περνάμε τέλεια μαζί και δεν χρειάζεται να τον παίρνω και να πηγαίνουμε μαζί με φίλους μας σε ένα μαγαζί και να το κάνουμε άνω κάτω, όπως έκανα παλιά.

Με το που έγινε γνωστή η σχέση σου, όλοι βιάστηκαν να πουν πως είναι με άντρα.

Ναι, το έχουν δεδομένο και γράφουν στα sites «ο σύντροφος του Γαβαλά». Όταν με ρώτησαν για το θέμα αυτό, δεν έδωσα γένος. Από τα δύο φύλα, αγαπώ και σέβομαι περισσότερο το γυναίκειο, συνεχώς ρούχα για αυτό διάλεγα, ήθελα να το στολίζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσδιορίσουμε, σώνει και καλά, το φύλο. Το μόνο που μετράει είναι ότι αισθάνομαι καλά και θέλω να πω σε όλους, πως μέσα από τον έρωτα ξεχνάμε τα προβλήματα, γινόμαστε περισσότερο συγκαταβατικοί, περνάμε καλά και ισορροπεί η ψυχή μας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR