counter

Ο ηθοποιός συγχώρεσε την άπιστη σύντροφό του!

Ο ηθοποιός συγχώρεσε την άπιστη σύντροφό του!
Ο ηθοποιός συγχώρεσε την άπιστη σύντροφό του!

Pattinson - Stewart

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο γοητευτικός Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι ξανά μαζί, λίγους μήνες μετά την απιστία - σοκ της ηθοποιού και τον επεισοδειακό χωρισμό τους.

Ποιος το περίμενε!  Όχι, και λίγοι τελικά, καθώς μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών με τα φιλιά της 22χρονης με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders, πολλοί είχαν προβλέψει ότι o Robert αργά ή γρήγορα θα υπέκεπτε στα παρακάλια της μοιραίας, όπως αποδεικνύεται, Stewart.

H αγγλική εφημερίδα "The Sun" αποκάλυψε σήμερα ότι το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε και εκείνος συγχώρεσε "το χαζό λάθος της".

Η πηγή ανέφερε: "Aυτό που κατάλαβαν και οι δύο είναι ότι  δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Η Kristen του είπε ότι ήταν ένα λάθος που δεν θα επαναληφθεί".

Στη συνάντησή τους βοήθηκε ο μπαμπάς της 22χρονης Kristen, John, αφού τον παρακάλεσε να μιλήσει με την κόρη του.

Η πηγή ανέφερε αποκλειστικά στην εφημερίδα ότι "ο ο Rob βλέπει ότι η Κristen έκανε ένα πολύ χαζό λάθος. Μετά από ατελείωτες δακρύβρεχτες συζητήσεις κατάφεραν να τα ξαναβρούν. Είδε πόσο μετανιωμένη ήταν και κατάφερε να την συγχωρέσει. Πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Το ζευγάρι θα εμφανιστεί μαζί τον Νοέμβριο, όταν και θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του τελευταίου φιλμ του "Twilight, Βreaking Dawn – Part 2".



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR