counter

O Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του! Τα πόσα έκλεισε;

O Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του! Τα πόσα έκλεισε;
O Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του! Τα πόσα έκλεισε;

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στα γυρίσματα της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής των Καρντάσιανς γιόρτασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα 40α γενέθλιά του! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο βιογραφικό σημείωμα στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος με τίτλο "Μακιγιαρισμένοι φόβοι": "Γεννήθηκε μια κρύα ημέρα του Δεκέμβρη (για την ακρίβεια στις 17 Δεκεμβρίου) του ’73 στις 3 το μεσημέρι".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κλείνει τα 40 του χρόνια και βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής του αφού πλέον είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα! Οι συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα "Καρντάσιανς" επιφύλασσαν για εκείνον μια αναπάντεχη έκπληξη: κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής τους έφεραν  μια εντυπωσιακή τούρτα την οποία ο Γρηγόρης έσβησε παρουσία και των καλεσμένων της εορταστικής εκπομπής τους, του Γιώργου Λιανού και της Ράνιας Κωστάκη - οι οποίοι είναι και συμπαρουσιαστές του στην ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera, και της Σάσας Σταμάτη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, δεν περίμενε ότι θα γιόρταζε τα γενέθλιά του στο πλατό και έσβησε τα 40 κεράκια της τούρτας, συγκινημένος, εν μέσω χειροκροτημάτων. Η Σάσα Σταμάτη, ως καλεσμένη των Καρντάσιανς, πόζαρε στο φακό φορώντας δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου στο καμαρίνι της προετοίμαζε το εντυπωσιακό, εορταστικό look της! Όλοι τους έδειχναν να απολαμβάνουν τα γυρίσματα της εκπομπής που θα προβληθεί την νέα χρονιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR