counter

Ο Γιώργος Παπακώστας για την διάρρηξη στο μαγαζί του: "Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι…"

Ο Γιώργος Παπακώστας για την διάρρηξη στο μαγαζί του: "Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι…"
Ο Γιώργος Παπακώστας για την διάρρηξη στο μαγαζί του: "Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι…"

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μαγείρεψε σήμερα Παρασκευή 9/2 ο Γιώργος Παπακώστας.

Πριν ξεκινήσει την διαδικασία ο γνωστός σεφ περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη τις δύσκολες ώρες που βίωσε αφού επιτήδειοι διέρρηξαν το μαγαζί του στη Νέα Σμύρνη για δεύτερη φορά.

Δείτε επίσης - Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο κατάστημά του: "Απείλησαν τον υπάλληλό μου με μαχαίρι"

«Πριν από δύο χρόνια είχαν μπει στο μαγαζί μου στη Νέα Σμύρνη και προχθές το βράδυ μπήκαν ξανά στις 3:00 τα ξημερώματα. Η πόρτα ξεκόλλησε από την κάσα γιατί την έσπασαν. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν παίρνουν τα λεφτά γιατί εκείνη την ώα οι τράπεζες είναι κλειστές και είναι επικίνδυνο να πάρει τις εισπράξεις έναν υπάλληλος. Εγώ από πέρυσι έμαθα και από τότε δεν είχαμε καθόλου μετρητά στο μαγαζί. Πήραν λίγα πράγματα, η ζημιά ήταν που μου έσπασαν οι πόρτες και που μου πήραν το χρηματοκιβώτιο, αλλά θα στεναχωρηθούν όταν το ανοίξουν», ανέφερε  ο Γιώργος Παπακώστας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπακώστας πρόσθεσε: «Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχουν μπει ποτέ. Στα μαγαζιά μου όμως έχουν προσπαθήσει και άλλες φορές να μπουν. Για τους επαγγελματίες το μεγαλύτερο άγχος είναι οι υπάλληλοι. Δεν με πειράζουν τα χρήματα, αλλά αυτό που με στενοχωρεί ως άνθρωπο είναι ότι αυτό γίνεται συνεχώς και οι ληστές είναι κυρίως ανήλικα.  Σκέφτομαι όταν εγώ θα κάνω παιδιά στα 15 τι θα γίνεται; Αν τώρα είμαστε έτσι, τι θα γίνει σε λίγα χρόνια; Σε τι κοινωνία θα φέρω τα παιδιά μου;».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR