counter

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο κατάστημά του: "Απείλησαν τον υπάλληλό μου με μαχαίρι"

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο κατάστημά του: "Απείλησαν τον υπάλληλό μου με μαχαίρι"
Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο κατάστημά του: "Απείλησαν τον υπάλληλό μου με μαχαίρι"

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Γιώργος Παπακώστας και το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα εστίασης που διαθέτει στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε επίσης! Γιώργος Παπακώστας: Επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά τον θάνατο του πατέρα του

Όσα είπε ο Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη

Ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού για τη διάρρηξη στο κατάστημά του.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο. Είμαι πολύ προβληματισμένος με αυτό που γίνεται. Ειδικά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έχουμε μια ανασφάλεια όλοι οι επιχειρηματίες γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο από αυτή τη συμμορία ανηλίκων το να υπάρχουν ζημιές και ανοίγματα μαγαζιών. Οι ζημιές που έγιναν στο μαγαζί δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας, κάτι πόρτες μόνο σπασμένες. Ξέρω πλέον και δεν αφήνω λεφτά στο μαγαζί. Όλο αυτό που γίνεται στην κοινωνία, η ανασφάλεια ας σταματήσει. Οι γονείς να ξέρουν που είναι τα παιδιά τους.

Μπήκαν μέσα τα παιδιά στο μαγαζί, έπιασαν αιχμάλωτο τον λαντζέρη που καθάριζε το μαγαζί με μαχαίρι για να μην πάρει την αστυνομία. Ήμασταν τυχεροί γιατί ένας περαστικός τους είδε και πήρε την αστυνομία. Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, αλλά το θέμα είναι ότι τα παιδιά που μπήκαν στο μαγαζί το ήξεραν το μαγαζί από την προηγούμενη φορά, οπότε μετά από 7 λεπτά που ήρθε η αστυνομία είχαν ήδη φύγει. Ο υπάλληλος μου φοβήθηκε, είναι καλά και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί πάρα πολύ καλό και δουλεύει για εμάς επτά χρόνια τώρα. Είπα ότι θα την βρει από παιδιά που είναι στην ηλικία των παιδιών του στο Μπαγκλαντές. Το μόνο μου άγχος όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι αν είναι καλά οι συνεργάτες μου. Δεν πιστεύω ότι οι διαρρήκτες είναι τόσο κακά παιδιά. Ελπίζω να βρουν δουλειά και αν θέλουν εγώ εδώ είμαι. Τα υλικά αντικαθιστούνται. Το θέμα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια», είπε ο Γιώργος Παπακώστας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR