counter

Ο Γιώργος Λέφας κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Έβγαινε εκτός εαυτού” – Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Ελπίδα Νίνου

Ο Γιώργος Λέφας κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Έβγαινε εκτός εαυτού” – Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Ελπίδα Νίνου
Ο Γιώργος Λέφας κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Έβγαινε εκτός εαυτού” – Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την Ελπίδα Νίνου

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο Γιώργος Λέφας.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη που ετοιμάζεται να κάτσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και ήταν στενός του φίλος.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λέφας αποκάλυψε και το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, μετά τις καταγγελίες που έγιναν.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το metoo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου “λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται. Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν.

Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;», είπε ο Γιώργος Λέφας.

Όσον αφορά το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο Γιώργος Λέφας δήλωσε: «Ο γιος του είναι ένα παιδί που πρέπει να έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου τον είδε και μου είπε ότι ήταν καταθλιπτικός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR