counter

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή - "Ο καθένας…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣού” και στη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, είπε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή, την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή.

Δείτε επίσης! Σίλια Κριθαριώτη: Η νέα απάντηση για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογκου

«Δεν θα είχα πρόβλημα να παρουσιάσω κάτι, αρκεί να είναι ένα concept το οποίο πραγματικά με εκφράζει, να μου ταιριάζει και να μην είναι κάτι στουντιακό, να είναι κάτι πιο ακραίο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, αφού πέρα από κάτι καταγγελίες δεν έχει γίνει κάτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την απόφαση αλλά σε περίπτωση που δεν έχει γίνει κάτι, γιατί να μην επιστρέψει;».

Ακόμη, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η Δέσποινα Βανδή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις: «Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, μια χαρά ντύνεται η Δέσποινα, μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Ο καθένας ας κάνει αυτό που θέλει να κάνει και αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά, είτε πάνω στη σκηνή είτε κάτω από τη σκηνή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR