counter

Σίλια Κριθαριώτη: Η νέα απάντηση για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Σίλια Κριθαριώτη: Η νέα απάντηση για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή
Σίλια Κριθαριώτη: Η νέα απάντηση για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή τη φετινή χρόνια εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά τις εμφανίσεις της στην πίστα, καθώς είναι αποκαλυπτικές.

Η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία είναι η σχεδιάστρια των ρούχων που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή, θέλησε για ακόμα μια φορά να απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε στα social media για τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης!   Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη στα σχόλια που γράφτηκαν για την αποκαλυπτική εμφάνιση της τραγουδίστριας

Σίλια Κριθαριώτη – Η νέα απάντηση για τη Δέσποινα Βανδή

 «Από τώρα καρναβάλι;» ήταν το σχόλιο που δέχθηκε η Σίλια Κριθαριώτη με την ίδια να απαντά:

«Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής.

Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR