counter

Ο Γιάννης Καλλιάνος για την σύζυγό του, Χάρις:"Προφανώς την φλερτάρουν, αλλά δεν ζηλεύω όπως έκανα παλιά"

 Ο Γιάννης Καλλιάνος για την σύζυγό του, Χάρις:"Προφανώς την φλερτάρουν, αλλά δεν ζηλεύω όπως έκανα παλιά"
Ο Γιάννης Καλλιάνος για την σύζυγό του, Χάρις:"Προφανώς την φλερτάρουν, αλλά δεν ζηλεύω όπως έκανα παλιά"

Ο Γιάννης Καλλιάνος μαζί με την σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού παραχώρησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Mega για την καθημερινότητά του, τις όμορφες οικογενειακές του στιγμές αλλά και πως κρατά τις ισορροπίες του.

Όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος για τη σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού

«Φεύγω από το σπίτι στις 8 το πρωί. Η μέρα έχει πολλές στάσεις, να πάω στο γραφείο, να πάω στη βουλή, να πάω στο κανάλι, μετά και επιστρέφω 11 το βράδυ» ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Η πιο όμορφη στιγμής της ημέρας για εμένα είναι όταν σπανίως πέφτω για ύπνο νωρίτερα από την Χάρις και τον μικρό και επειδή κοιμόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι εκείνος παίζει, εγώ όμως και μόνο που νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί νιώθω ευτυχισμένος. Λόγω κούρασης δεν έχω μεγάλα κουράγια για παιχνίδι με τον Γιώργο αλλά προσπαθώ να τα βρίσκω και να κάνουμε βόλτες, να παίζουμε. Φροντίζω τα Σαββατοκύριακα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να κάνουμε όλοι μαζί πράγματα» πρόσθεσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε επίσης - Γιάννης Καλλιάνος: Ο λόγος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κλάμα του γιου του στην ορκωμοσία της Βουλής

Σχετικά με τις ισορροπίες στην σχέση τους, η Χάρις Δαμιανού εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει η τάξη και η καθαριότητα μέσα στο σπίτι. Ο Γιάννης είναι πολύ απαιτητικός σε αυτό. Όσον αφορά το θέμα της μαγειρικής και αυτό το θέλει αλλά για εμένα δεν υπάρχει χρόνος για να μαγειρεύω καθημερινά».

Τέλος, ο Γιάννης Καλλιάνος συμπλήρωσε: «Η Χάρις είναι έντιμη, ειλικρινής και ηθική. Είναι ένας άνθρωπος που δίνεται και δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για εκείνη όταν σου μιλάει. Προφανώς φλερτάρουν την Χάρις αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζηλέψω, όπως έκανα παλιά. Είναι χάσιμο χρόνου και ουσίας. Είναι όμορφο να σου πει μια κοπέλα ‘’Γιάννη είσαι πολύ όμορφος, μου αρέσει ο χαρακτήρας σου’’».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR