counter

Γιάννης Καλλιάνος: Ο λόγος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κλάμα του γιου του στην ορκωμοσία της Βουλής

Γιάννης Καλλιάνος: Ο λόγος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κλάμα του γιου του στην ορκωμοσία της Βουλής
Γιάννης Καλλιάνος: Ο λόγος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κλάμα του γιου του στην ορκωμοσία της Βουλής

Στα “Παραπολιτικά” και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος του Mega και βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος εξήγησε τον λόγο που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κλάμα του γιου του, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της Βουλής

Όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος

Στην ορκωμοσία έκλεψε την παράσταση ο γιος σου, Γιώργος, που είναι περίπου 2 ετών.

Χαρήκαμε πάρα πολύ εγώ και η σύζυγός µου, η Χάρις, διότι είχαμε μαζί µας το παιδί µας, τον Γιωργάκη, ο οποίος για πρώτη φορά είδε από κοντά το κτίριο της Βουλής. Η σύζυγός µου μαζί µε το παιδί µας ήταν στα θεωρεία και παρακολούθησαν όλη την τελετή της ορκωμοσίας. Τα ρούχα που φόρεσε ο Γιώργος ήταν επιλογή της γυναίκας µου, ενώ το χτένισμά του ήταν επιλογή δική µου. Βέβαια, δεν ήταν τόσο ήσυχος ο Γιώργος, διότι κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας ήταν ο µόνος, εκτός από τους ιερείς, που ακουγόταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Γιατί ζήτησες δημόσια συγγνώμη για τον Γιωργάκη;

Ένιωθα πολύ αμήχανα όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα άκουγα τον γιο µου από το θεωρείο να κλαίει. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και κοίταξα τον πρωθυπουργό, ο οποίος κοιτούσε προς τα θεωρεία και άρχισε να χαμογελάει. Σκέφτηκα λοιπόν εκείνη τη στιγμή ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το κλάμα ενός μικρού παιδιού, το οποίο δεν θα το παρεξηγούσε. Αισθάνθηκα την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη διότι πράγματι σε αρκετά χρονικά διαστήματα το κλάμα του ήταν τόσο έντονο, που οριακά η διαδικασία της ορκωμοσίας δεν διεκόπη.

Τι σου αρέσει να κάνεις µε τον γιο σου;

Γυρνώντας αργά το βράδυ, αν δεν έχει κοιμηθεί, προσπαθώ να καθίσω λίγο μαζί του για να παίξουμε µε τη μηχανή του ή µε το αυτοκίνητό του, που του έχει μεγάλη αγάπη. ∆εν ξέρω πώς έχει γίνει αυτό, αλλά η συμπεριφορά του είναι λες και είναι μηχανικός αυτοκινήτου. Στο τέλος, όταν τον πηγαίνουμε στο κρεβάτι του, θέλει οπωσδήποτε να τον φιλάω για πάνω από δέκα λεπτά, για να τον πάρει ο ύπνος.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR