counter

Ο Εύζωνας που έγινε viral επειδή δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 – Το μήνυμά του

Ο Εύζωνας που έγινε viral επειδή δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 – Το μήνυμά του
Ο Εύζωνας που έγινε viral επειδή δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM 3 – Το μήνυμά του

Ο Δημήτρης Κοκονάκης αποτέλεσε ένα από τα πιο “hot” πρόσωπα του τρίτου κύκλου του GNTM και μάλιστα, το όνομά του βρέθηκε στη λίστα με τα φαβορί, αμέσως μετά την προβολή της audition του. 

Ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές στη φωτογράφιση του Bootcamp και έτσι δεν μπήκε στο σπίτι του reality μόδας του Star.

Χαρακτηριστικό είναι, πως από τη στιγμή που δεν ακούστηκε το όνομά του στους 20 παίκτες που περνούν στην επόμενη φάση, τα σχόλια στα social media και συγκεκριμένα στο twitter, πήραν φωτιά.

Πιο αναλυτικά, ο γυναικείος πληθυσμός θεώρησε πως ο Εύζωνας από Χανιά που έχει δουλέψει και στο βουλκανιζατέρ του πατέρα του, αδικήθηκε.

Το μήνυμα του Δημήτρη Κοκονάκη στο Instagram μετά το bootcamb

Ο Δημήτρης Κοκονάκης βλέποντας όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν για αυτόν αλλά αντικρίζοντας και ότι η εμφάνισή του προκάλεσε αίσθηση, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν.

«Τα λόγια περιττά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε ο Δημήτρης στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει με μαγιό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR