counter

Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για τη σύντροφό του

Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για τη σύντροφό του
Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για τη σύντροφό του

Για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την προσωπική του ζωή, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Βασίλης Κούκουρας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντροφό του Βάνα Ραμπότα, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί καλύτερα με την αγαπημένη του, μέσα στη σχέση.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Το γεγονός ότι υπάρχει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία;

«Ναι, την επηρεάζει, αν και δεν θέλω να τα μπλέκω τα δύο αυτά μαζί, εννοώ σε επίπεδο έκθεσης. Τη δουλειά μου σαφώς και θέλω να την εκθέτω, την προσωπική μου ζωή, όχι ότι την κρύβω, αλλά δεν την εκθέτω εύκολα και άνετα. Η ισορροπία, ειδικά σε κάποια επαγγέλματα που έχουν ανάγκη να ισορροπούν μεταξύ ζωής και δουλειάς. Χρειάζεται η ισορροπία στην προσωπική ζωή, έτσι ώστε να αποδίδεις και στην καλλιτεχνική. Πρωτίστως πρέπει να είναι καλή η προσωπική ζωή, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα».

Εσύ και η σύντροφος σου, Βάνα Ραμπότα, που είστε και οι δύο καλλιτέχνες πώς καταφέρνετε να αφήνετε έξω από... την πόρτα του σπιτιού σας τα επαγγελματικά σας;

«Το είχαμε χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις και εργασία πάνω σ' αυτό, όμως θέλει δουλειά, να το επεξεργαστούμε και οι δύο κοιτώντας ο καθένας από τη δική του μεριά, να προσπαθήσει να μην εμπλέκεται στη δουλειά του άλλου, γνώμες λέγονται, ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Το μυστικό είναι ότι έχουμε χιλιάδες άλλα πράγματα να συζητήσουμε, οπότε αναλωνόμαστε σ' αυτά τα άλλα πράγματα. Ίσως είναι μια παιδικότητα που μας χαρακτηρίζει, γιατί υπάρχει ένα παιχνίδι ζωής, που αποτελεί και την ασπίδα της καθημερινότητας του επαγγέλματος. Δεν σημαίνει ότι δεν τα συζητάμε, απλώς δεν τα αφήνουμε να ταρακουνήσουν τη σχέση μας. Η παιδικότητα είναι μια πολύ μεγάλη αξία στη ζωή μας».

Κούκουρας - Ραμπότα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR