counter

Ο Αντώνης Λουδάρος για την προσωπική του ζωή: "Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου"

Ο Αντώνης Λουδάρος για την προσωπική του ζωή: "Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου"
Ο Αντώνης Λουδάρος για την προσωπική του ζωή: "Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου"

Ο Αντώνης Λουδάρος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» την Δευτέρα 7/8 όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

 Ο αγαπημένος ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην επιλογή του να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και ευτράπελα που του έχουν τύχει επί σκηνής.

Όσα είπε ο Αντώνης Λουδάρος στη συνέντευξη που παραχώρησε

«Είναι μια παράσταση που μπορούν να τη δουν όλοι. Ακόμα και το στριπτίζ που κάνουμε είναι τόσο αθώο που μπορεί να έρθει και μια οικογένεια με τα παιδιά να το δουν, δεν έχει καμία χυδαιότητα. Προχθές μια κυρία σηκώθηκε και μου έβαλε ένα χαρτονόμισμα. Γενικά, μας έχουν τύχει διάφορα. Κάποια στιγμή λέω εγώ “και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε” και πετάχτηκε ένας κύριος από κάτω και λέει “σιγά μωρέ, τι θα κάνετε;” και του λέω “άμα είσαι μάγκας, ανέβα και βγάλτα κι εσύ μαζί μας”. Και ανέβηκε… Και τα έβγαλε… Όχι όλα…» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Δείτε επίσης - Λουδάρος σε Νέγκα: "Να σου πω κάτι; Στην αρχή μού ήσουν εξαιρετικά αντιπαθής"

Σχετικά με την απόφασή του να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο ηθοποιός δήλωσε: «Είναι απλό! Άμα θέλεις, μπαίνουν μέσα, άμα δεν θέλεις, δεν μπαίνουν. Η δουλειά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου, δεν είναι το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν αφορά κανέναν αυτό. Αφορά μόνο αυτούς που ενδιαφέρονται».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Αντώνης Λουδάρος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR