counter

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση
Μπαμπάδες με Ρούμι: Ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» που θα τον δούμε στον ρόλο που ενσάρκωνε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος αναρρώνει μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Διαβάστε επίσης! Μπαμπάδες με ρούμι: Αυτός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση - Η επίσημη ανακοίνωση

«Έχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το μονοπάτι του Χρήστου που βασίστηκα. Τρεις φορές την ημέρα έβλεπα την παράσταση και διάβασμα πολύ ταυτόχρονα. Όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και εφόσον μπορούσα να το κάνω, θα ήταν αδιανόητο να πω “πως θα προλάβω;”. Θα προλάβω!

Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του αλλά του έστειλα μήνυμα για περαστικά.  Ρωτάω κάθε ημέρα την Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός στην περιοδεία του…Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο που το έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 5ο λεπτό:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR