counter

Αντώνης Λουδάρος: Δείτε τον ηθοποιό σε μικρή ηλικία - Θα "τρίβετε" τα μάτια σας

Αντώνης Λουδάρος: Δείτε τον ηθοποιό σε μικρή ηλικία - Θα "τρίβετε" τα μάτια σας
Αντώνης Λουδάρος: Δείτε τον ηθοποιό σε μικρή ηλικία - Θα "τρίβετε" τα μάτια σας

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι από τους ηθοποιούς που όλοι έχουμε θαυμάσει σε κάποια σειρά ή παράσταση. Ο ίδιος, έχει μια μεγάλη πορεία στην υποκριτική και μοιράζεται αρκετά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Σε πρόσφατη αναζήτησή μας, τον είδαμε σε μικρή ηλικία και το μόνο βέβαιο είναι πως θα "τρίβετε" τα μάτια σας με την φωτογραφία.

Αντώνης Λουδάρος: Δείτε τον ηθοποιό σε μικρή ηλικία

"Έλα ρε...." γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του με τον ίδιο να ποζάρει στον φακό σε ασπρόμαυρη φωτογραφία και η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Λουδάρος δεν έχει και πολύ! Εξάλλου, είναι από τους ηθοποιούς που έχουν baby face, όπως και ο Ορφέας Αυγουστίδης (δείτε πώς αντιδράει ο γιος του όταν τον βλέπει στην τηλεόραση).

Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το πώς ήταν ο Αντώνης Λουδάρος σε μικρή ηλικία: 

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι από τους ηθοποιούς που όλοι έχουμε θαυμάσει σε κάποια σειρά ή παράσταση. Ο ίδιος, έχει μια μεγάλη πορεία στην υποκριτική και μοιράζεται αρκετά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Σε πρόσφατη αναζήτησή μας, τον είδαμε σε μικρή ηλικία και το μόνο βέβαιο είναι πως θα "τρίβετε" τα μάτια σας με την φωτογραφία. Αντώνης Λουδάρος: Δείτε τον ηθοποιό σε μικρή ηλικία "Έλα ρε...." γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του με τον ίδιο να ποζάρει στον φακό σε ασπρόμαυρη φωτογραφία και η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Λουδάρος δεν έχει και πολύ! Εξάλλου, είναι από τους ηθοποιούς που έχουν baby face, όπως και ο Ορφέας Αυγουστίδης (δείτε πώς αντιδράει ο γιος του όταν τον βλέπει στην τηλεόραση). Ιδού και η σχετική φωτογραφία με το πώς ήταν ο Αντώνης Λουδάρος σε μικρή ηλικία:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR