counter

O Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ευγενία Μανωλίδου:"Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη ανέλαβε εκπομπή"

O Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ευγενία Μανωλίδου:"Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη ανέλαβε εκπομπή"
O Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ευγενία Μανωλίδου:"Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη ανέλαβε εκπομπή"

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ευγενία Μανωλίδου σε εκδήλωση για την προεκλογική εκστρατεία του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τις δηλώσεις της ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως η Ευγενία Μανωλίδου μπήκε στην τηλεόραση εξαιτίας του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ευγενία Μανωλίδου

«Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι στο πλευρό του συζύγου μου. Δε θα μου ζητήσει τη συμβουλή μου για κάτι αλλά ό,τι τον απασχολεί θα το συζητήσουμε» είπε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.

«Δεν υπάρχει λόγος να με ξαναδείτε στην τηλεόραση. Κάνω πράγματα τόσο ουσιαστικά, που εμένα μου ταιριάζουν περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος για υποθετικά σενάρια. Από όλα όσα έκανα τηλεοπτικά κάτι έμαθα. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την περίοδο που έζησα» απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά. Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και «η γυναίκα του Άδωνι»… φάε ξύλο να ‘χεις. Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR