counter

Ο anchorman του Star, Παναγιώτης Στάθης, ξαναπαντρεύεται τη γυναίκα του με παράνυμφο την κόρη τους!

Ο anchorman του Star, Παναγιώτης Στάθης, ξαναπαντρεύεται τη γυναίκα του με παράνυμφο την κόρη τους!
Ο anchorman του Star, Παναγιώτης Στάθης, ξαναπαντρεύεται τη γυναίκα του με παράνυμφο την κόρη τους!

Παναγιώτης Στάθης

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Τον "Ησαΐα" θα χορέψει ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, το καλοκαίρι. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star που ήδη έχει κάνει πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του Αθανασία, αποφάσισε να δεθεί και με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Κύθηρα.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, την τρίχρονη σήμερα Καλλίνθια, ετοιμάζει πυρετωδώς το θρησκευτικό του γάμο με καλεσμένους συγγενείς και φίλους και ένα after party με πολύ μουσική και παραδοσιακά φαγητά. Κουμπάρα τους θα είναι η επίσης δημοσιογράφος του Star, Ράνια Τραγόμαλλου.

"Η Ράνια είναι καλή μας φίλη και ιδιαίτερα με την κόρη μας" λέει στο FTHIS.GR ο Παναγιώτης Στάθης.

Και συνέχισε: "Ο γάμος μας θα είναι κλειστός και θα γίνει στα Κύθηρα με καλεσμένους τους γονείς, τους συγγενείς αλλά και λιγοστούς φίλους μας. Επειδή, και ο πολιτικός μας γάμος αλλά και η βάφτιση της κόρης μας έγιναν στην Αθήνα και πολύ αγαπημένοι μας άνθρωποι δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, αποφασίσαμε ο θρησκευτικός γάμος να γίνει στα Κύθηρα που είναι κοινός τόπος καταγωγής μας. Εκεί άλλωστε γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου".

Παναγιώτης Στάθης

"Η θρησκευτική τελετή -αποκάλυψε ο anchorman- θα γίνει στο εξωκλήσι του Αγ. Μηνά στην Παλαιόπολη Κυθήρων που το στολισμό του θα επιμεληθεί ο καλός μας φίλος Θανάσης Σάμιος. Κατόπιν θα το γιορτάσουμε στο εστιατόριο "Σκάνδεια" που ανήκει στους γονείς της Αθανασίας και  βρίσκεται στην ίδια περιοχή"!

Τη σύζυγο του Παναγιώτη Στάθη, Αθανασία, βοηθάει στις.. λεπτομέρειες του γάμου, η αγαπημένη της εξαδέλφη Χριστιάνα Αγγελονίδη, ενώ οι πρόβες του νυφικού της, που έχει σχεδιάσει η Μαίρη Βαβάση του οίκου Maribel είναι εντατικές.

"Η κόρη μας θα είναι παρανυμφάκι στο γάμο μας και από την ημέρα που της ανακοινώσαμε πως ο μπαμπάς και η μαμά θα παντρευτούν, το περιμένει πως και πως. Άλλωστε αγαπάει πολύ τα Κύθηρα, το περασμένο καλοκαίρι ενθουσιάστηκε αφού οι γιαγιάδες και οι παππούδες δεν της χάλασαν χατίρι" τονίζει ο δημοσιογράφος.

Όσο για το γαμπριάτικο κοστούμι: "Δεν έχω ψάξει ακόμη. Άλλωστε κάθε μέρα φοράω κοστούμι στο δελτίο ειδήσεων του Star, δεν θα είναι δύσκολο να διαλέξω"!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι απο φωτογράφηση που έκανε το ζευγάρι για το περιοδικό ΟΚ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR