counter

Παναγιώτης Στάθης: Το βιογραφικό του δημοσιογράφου και η σύζυγος

Παναγιώτης Στάθης: Το βιογραφικό του δημοσιογράφου και η σύζυγος
Παναγιώτης Στάθης: Το βιογραφικό του δημοσιογράφου και η σύζυγος

Ο Παναγιώτης Στάθης είναι επιτυχημένος Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ θα λάβει μέρος στο debate των εκλογών. Το βιογραφικό του, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και εμείς συγκεντρώσαμε όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον.

Παναγιώτης στάθης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η καταγωγή του

Η ηλικία που έχει ο Παναγιώτης Στάθης είναι 52 ετών και η κατατωγή του είναι από τα Κύθηρα, όπου και μεγάλωσε. 

Για πολλά χρόνια άνηκε στο δυναμικό του Star, αργότερα πήρε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και τα τελευταία χρόνια, ανήκει στο δυναμικό του Open.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο γάμος με την Ιωάννα Μπούκη

 

Έχει μακρά θητεία στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας, ενώ είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στην Ελλάδα. Φυσικά, έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα site και εφημερίδες. 

Παναγιώτης Στάθης: Ο γάμος και η σύζυγος

Ο Παναγιώτης Στάθης και η σύζυγός του, Αθανασία Πρωτοψάλτη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε το 2013 στα Κύθηρα και για παρανυφάκι είχαν την κόρη τους, η οποία και είναι 13 ετών.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα “αυτή είναι”. Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό. Είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Στάθης για την σύζυγο και την κόρη του.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR