counter

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη: "Έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει να δείξεις ψύχραιμος…"

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη: "Έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει να δείξεις ψύχραιμος…"
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από την Λένα Δροσάκη: "Έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει να δείξεις ψύχραιμος…"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 7/9 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε επίσης - Λένα Δροσάκη: Το πάρτι για τα τρίτα γενέθλια του γιου της, Αναστάση (Φωτογραφίες)

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και πως βίωσε το διαζύγιο τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης -  Όσα είπε για το διαζύγιό του από την Λένα Δροσάκη

«Σαφώς υπάρχει μία συζήτηση όταν υπάρχει διαζύγιο. Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις και κάπως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις, δεν έδινα τροφή για το γεγονός αυτό. Δεν μιλήσαμε για το διαζύγιο, να μπαίναμε στη διαδικασία να κάναμε ανακοίνωση; Δεν ήταν εύκολο, αλλά έλεγες ότι θα το περάσω και δε θα δώσω τροφή για περαιτέρω συζήτηση» εξομολογήθηκε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Παράλληλα, ο ηθοποιός για τη συνεργασία του με τη Λένα Δροσάκη ενώ έχουν χωρίσει ως ζευγάρι πρόσθεσε: «Αυτό είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές. Είχαμε μία επαγγελματική υποχρέωση που στόχος ήταν να τελειώσει και μετά να βγει αυτό προς τα έξω. Ξέρω ότι εφόσον βρίσκεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, θα έρθουν να σε βρουν». 

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμπλήρωσε: «Δεν είχαμε απόσταση επειδή δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει με έναν τρόπο να δείξεις ψύχραιμος. Τα διαχειρίστηκα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ξέρω τι έχω πετύχει και τι δεν έχω πετύχει. Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου, αυτό είναι το κυρίαρχο. Αυτό προσπαθώ, αλλά και τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα, να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε αναφορικά με πράγματα και υποχρεώσεις του παιδιού».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR