counter

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου"
Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου"

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης, το απόγευμα της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontmant των Onirama μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου και τον τρόπο που αυτή επηρέασε για λίγο την επαγγελματική του πορεία.

Δείτε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδoυ για διαζύγιο από Μαραντίνη: "Στο δικό μου το μυαλό θεωρούσα πως είναι όλα προφανή"

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος, είτε δεν είμαι, είτε οτιδήποτε.

Κάποιος μπορεί να πει κάτι, γραφόταν κάτι είτε καλό είτε κακό… Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή υπήρχε στον αέρα και έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο.

Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι “υπάρχει αυτό το θέμα”. Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δεν θα έπρεπε», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επειδή εγώ ξέρω τι συμβαίνει και αυτά αργά ή γρήγορα βγαίνουν προς τα έξω παρά τη διαφορετική αρχική εικόνα, εγώ μένω στην αλήθεια μου και σε αυτό που θέλω να κάνω, στο κομμάτι της δουλειάς να το κάνω όπως πρέπει να το κάνω…Υπήρχε μια δημοσιότητα μιας διαδικασίας συγκεκριμένης δικαστικής που παρόλο δεν έχει τελεσιδικήσει, είχε την πρώτη της φάση και τα media ήθελαν να το μεγεθύνουν. Αυτό μου δημιούργησε μια αρνητική δημοσιότητα που δεν είχε να κάνει με την πραγματικότητα.  Αυτό μου δημιούργησε κάποια εμπόδια που είπα θα τα ξεπεράσω», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης και αναφέρθηκε στη συνέχεια στη στήριξη που είχε από τους συναδέλφους του στο συγκρότημα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR