counter

Ο Θάνος Καλλίρης εξηγεί γιατί δεν παίρνει διαζύγιο από τη γυναίκα του ενώ έχουν χωρίσει

Ο Θάνος Καλλίρης εξηγεί γιατί δεν παίρνει διαζύγιο από τη γυναίκα του ενώ έχουν χωρίσει
Ο Θάνος Καλλίρης εξηγεί γιατί δεν παίρνει διαζύγιο από τη γυναίκα του ενώ έχουν χωρίσει

Θάνος Καλλίρης

Ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ μίλησε για αυτά που τον απασχολούν, αυτά που τον έχουν σημαδέψει και τι θα προτιμούσε να είχε αποφύγει.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιες ήταν οι δυσκολότερες στιγμές στην ζωή του ο τραγουδιστής απαντά: "Τα τελευταία χρόνια έχω παλέψει με 2-3 θέματα τα οποία με έχουν δυσκολέψει. Η απώλεια του πατέρα μου είναι ένα από αυτά, που με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, με έχει πληγώσει και με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Επίσης, ο χωρισμός μου είναι κάτι που με έχει κάνει πάρα πολλές φορές να σκεφτώ τι έκανα λάθος, τι δεν έκανα σωστά, τι θα έπρεπε και τι όχι να έχω κάνει. Ιδανικά θα προτιμούσα να μην έχω χωρίσει, να έχω μια πολύ ωραία οικογένεια, η οποία να κρατήσει. Είναι γεγονός ότι δεν το κατάφερα, χωρίς να είμαι σπάνιο φαινόμενο. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να είχε γίνει διαφορετικά. Αυτό με έχει απασχολήσει πάρα πολύ…."

Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχεις πάρει διαζύγιο αφήνει ίσως κάποια «πόρτα» ανοιχτή για επανασύνδεση;

"Όχι, δεν είναι αυτό. Έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν έχω να θυμάμαι τίποτα κακό από το χωρισμό τους. Έζησα έναν πάρα πολύ ωραίο χωρισμό, που όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν - το ίδιο έχει συμβεί τώρα και σε μένα. Θέλω το ίδιο να συμβεί και στο τέλος, στον απολογισμό, γιατί τώρα τα παιδιά μου είναι μικρά, δεν έχουν ενηλικιωθεί για να ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς μέσα τους. Δεν έχω βλέψη να κάνω άλλο παιδί ή να ξαναπαντρευτώ, δεν θα το κάνω. Θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου και στα δύο παιδιά μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR