counter

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο Στέλιος Δρουμαλιάς. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά της ΕΡΤ «Στα σύρματα», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά ρωτήθηκε αν πήρε προσκλητήριο για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Διαβάστε επίσης - Η αμήχανη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά on camera τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η αντίδραση στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Η πρεμιέρα μας θα γίνει την άλλη εβδομάδα λόγω… όλων. Οπότε προς το παρόν έχουμε μια ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου, αν δεν αλλάξει κάτι άλλο. Αρχικά όλη η σειρά είναι πολύ ωραία, είναι μια κωμωδία, πολύ ωραία γραμμένη. Ο δικός μου ρόλος αρχίζει να εκτυλίσσεται από το 4ο – 5ο επεισόδια και μετά. Έχω δει τη σκηνή του Λάκη Γαβαλά, δεν την είδα live, γιατί δεν ήμουν σε εκείνη την σκηνή, αλλά είναι εξαιρετικός», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη σειρά «Στα σύρματα».

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε αν δέχθηκε προσκλητήριο για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, απάντησε: «Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι» και έφυγε με το αυτοκίνητό της χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως στο παρελθόν υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ζευγάρι χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Breakfast at Star”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR