counter

Η αμήχανη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά on camera τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η αμήχανη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά on camera τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η αμήχανη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά on camera τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και ο Αρτ συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το τέλος του ραντεβού του με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια κι αν θέλει να κάνει κάποιο από τα projects που έχουν ακουστεί.

Ωστόσο, η συνάντησή τους έκρυβε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ώρα έβγαινε με το αυτοκίνητό της κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπου σταμάτησε στον Αρτ για να κάνει δηλώσεις και “έκλεισε” τον δρόμο στον Ντάνο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβασε το παράθυρό του και καλημέρισε την γνωστή ηθοποιό, η οποία φανερά αμήχανη του είπε: «Γεια, τι γίνεται;».

Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημήτριου αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της βήματα: «Ναι προχωρούν οι συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού τις ξέρω χρόνια, έχουμε πολύ κοινό χιούμορ και κάνουμε παρέα, οπότε όταν συζητήθηκε να συνυπάρξουμε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω λίγο απρόβλεπτη. Η εκπομπή θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από το Mega», ενώ ρωτήθηκε και για το πώς ένιωσε που είδε τον Ντάνο: «Πολύ ωραία. Πώς να ήταν; Πάντα χαίρομαι όταν τον συναντώ», βάζοντας τη ζώνη της για να αποχωρήσει.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως στο παρελθόν υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντορέττα και τον Γιώργο να είναι ζευγάρι, χωρίς οι ίδιοι να το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR