counter

Ντόρα Μπακογιάννη: “Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου”

Ντόρα Μπακογιάννη: “Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου”
Ντόρα Μπακογιάννη: “Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου”

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» και θυμήθηκε όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων.

Η Ελληνίδα πολιτικός αποκάλυψε ότι έχει κάνει ρεβεγιόν εκτός σπιτιού μόνο μία φορά καθώς θέλει να βρίσκεται εκείνη την ημέρα μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης - Ντόρα Μπακογιάννη: “Ραγίζει” καρδιές το αντίο στην φίλης της, Μπουμπού Παπαδομανωλάκη – “Ήσουν το διαχρονικό στήριγμά μου” 

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη εκδήλωσε την επιθυμία της να μπορούσε να έχει κοντά της τους γονείς της που έχουν φύγει από την ζωή!

Όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

«Τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων που η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και στόλιζε το δέντρο χωρίς εμάς. Στις 24 περιμέναμε να ανοίξει η πόρτα και να δούμε τα δώρα και τη θυμάμαι σαν μία απίστευτη διαδικασία. Ο μπαμπάς μου όταν ήμουν 10 χρονών μου πήρε ένα ρολόι και εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη υπόθεση. Περπατούσα στα Χανιά και νόμιζα ότι ο κόσμος σταματάει και κοιτάζει το ρολόι μου. Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου. Αλλά έχοντας το προνόμιο να τους έχω για πολλά χρόνια, θέλετε είναι η ιδέα μου, πιστεύω ότι είναι κοντά».

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR