counter

Ντόρα Κουτροκόη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα Χριστουγέννων

Ντόρα Κουτροκόη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα Χριστουγέννων
Ντόρα Κουτροκόη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα Χριστουγέννων

Το καλύτερο δώρο έφερε ο Άγιος Βασίλης στην δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη ανήμερα Χριστουγέννων. Ο  γιος της γεννήθηκε ξημερώματα στις 01:41, την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη γέννησε το πρώτο της παιδί και μαζί με το σύζυγο της, Μανώλη Λουπασάκη κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Γέννησε το μωρό της τα ξημερώματα 

Το καλύτερο δώρο επεφύλασσαν στην Ντόρα Κουτροκόη τα Χριστούγεννα  η οποία έγινε μαμά και γεμάτη χαρά και ευτυχία μοιράστηκε το γεγονός με τους fan της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. Η ευτυχισμένη μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία με το χεράκι του μωρού της λίγες ώρες μετά τη γέννα και αφού το πρωτοκράτησε στην αγκαλιά της.

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Ο άγγελός μας κοντά μας τα Χριστούγεννα... Το πλασματάκι μας στην αγκαλιά μας!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!”

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα της μείνουν αξέχαστα. Μπορεί να πέρασε τη νύχτα της μέσα στο μαιευτήριο αλλά η κατάληξη ήταν η ωραιότερη! Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Μανώλης Λουπασάκης δεν μπορούν να περιγράψουν την ευτυχία τους και δεν αφήνουν από τα μάτια τους το γιο τους που ήρθε να δώσει χαρά και νόημα στη ζωή τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR